2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Personeelsadviseur Simpra

In mijn zoektocht naar een personeelsadviseur, ben ik uitgekomen bij Simpra. Ik ben al enige tijd ondernemer. En begin steeds meer personeel te krijgen. Maar eentje functioneert niet naar behoren. Uiteraard ben ik hier met hem al meerdere malen over in gesprek gegaan. Maar zonder resultaat. Daarom ben ik gestart met het zoeken naar iemand die mij personeelsadvies kan geven. En zodoende ben ik uitgekomen bij Simpra.

Personeelsadvies

Op gebied van personeelsadvies heb ik eigenlijk weinig ervaring. Want ik heb het altijd zelf geregeld. Maar nooit door een extern iemand. Daarom ben ik gewoon gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik uit bij de website simpra.nl. Daar las ik dat je bij hem terecht kan als je bijvoorbeeld met vragen zit zoals dat twee medewerkers niet met elkaar om kunnen goed. Of dat een medewerker erg lang ziek is. Maar ook de kwestie van mij. Dat een medewerker niet naar behoren functioneert. Zodoende heb ik dan ook direct contact opgenomen met Simpra, om erachter te komen wat hij voor mij kan betekenen. En al naar een paar werkdagen kon hij bij mij langskomen voor een gesprek! Ik heb hem dan ook uitgenodigd, om te kunnen sparren met wat hij voor mij in deze kwestie kan betekenen.

Simpra heeft het opgelost

De personeelsadviseur van Simpra was heel erg vriendelijk. En heeft erg opvallende meningen en ideeën op het gebied van personeelsadvies, op een positieve manier! Daarom heb ik hem dan ook ingeschakeld, omdat hij mij de juiste man leek om hierover personeelsadvies te gaan geven.

En inmiddels is dat allemaal opgelost! Daarom bedank ik Simpra daar dan ook hartelijk voor. Wanneer ik weer een casus heb, zal ik hem vast en zeker inschakelen. Een echte aanbeveling dus!

Kijk voor meer informatie op www.simpra.nl.