2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Pasen vieren met het gezin? Van der Valk!

Net als kerst vieren we steeds vaker samen met de hele familie Pasen. Pasen is een feestdag wat voor ieder een andere betekenis heeft. De een staat stil bij de feestdag uit geloof en de ander met familie. Veel gezinnen kiezen ervoor om deze dagen samen met familie door te brengen. Zo is de traditie dat de kinderen zoeken naar de paaseitjes en geniet u samen met de hele familie van het heerlijke eten.

Ook voor de mensen die dit jaar Pasen buiten de deur willen vieren, zijn er genoeg mogelijkheden. Zo geniet u bijvoorbeeld bij Van der Valk van een paasbrunch. De brunch begint al goed met een welkomstdrankje. Daarna mag u deelnemen aan het uitgebreid buffet. Dit buffet bestaat uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten en nog veel meer. Tijdens Pasen kunnen de kinderen geschminkt worden, eieren beschilderen en paaseitjes zoeken. Zo wordt brunchen met Pasen bij Van der Valk voor iedereen gezellig!

Er is nog veel meer te beleven tijdens Pasen in het hotel. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid Paasfeest met een overnachting, een paasontbijt en een 3-gangendiner. Van der Valk heeft alle paasarrangementen voor u op een rijtje gezet. Tijdens uw verblijf in het hotel heeft u genoeg tijd om samen met de familie wat leuks te gaan doen. Ga gezellig naar een pretpark, neem een kijkje in de dierentuin of geniet van de gratis faciliteiten in het hotel.

Buiten de feestdagen om, kunt u uiteraard ook terecht bij het hotel. Als u voor een leuke prijs een paar dagen weg wilt, heeft Van der Valk een groot aanbod aan verschillende deals. Van seizoen arrangementen tot aan wellness deals. Met een 3=2 deal overnacht u bijvoorbeeld 3 dagen voor de prijs van 2. Deze deal is ideaal als u net iets langer dan een weekend weg wilt. De Van der Valk hotels zijn vaak naast leuke bezienswaardigheden gevestigd, dus er is genoeg te doen rondom het hotel!

Bent u benieuwd naar de andere Van der Valk hotel deals? Neem dan een kijkje op de website van Valk Verrast.

https://www.valkverrast.nl/