2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

IJzerwarenwinkel.org biedt uitkomst!

Voor artikelen op het gebied van deur-, geleidings-, meubel- en schuifdeurtechniek bent u op het juiste adres bij de IJzerwarenwinkel. Er is bewust gekozen voor een breed assortiment én voor eersteklas ijzerwarenproducten. Tot trouwe klanten van de IJzerwarenwinkel behoren grote en kleine bedrijven alsmede veel particulieren. Items die veelvuldig besteld worden zijn binnendeur scharnieren. In feite zijn er twee categorieën deurscharnieren.

Traditionele exemplaren, waar kogelscharnieren en paumelle scharnieren onder vallen, zijn zichtbaar. Ze zijn gemaakt van RVS en geschikt voor stompe binnendeuren met een gewicht tot 70 kilogram.

De andere variant is onzichtbaar en wordt ook wel inboorscharnier genoemd. Laatstgenoemde scharnieren zijn leverbaar in aluminium met uiteenlopende finishes en in RVS304. Verdekte deurscharnieren zijn er in meerdere kleuren en u kunt ze gebruiken voor deuren tot 200 kilogram. Ze wordt gefreesd / ingebouwd tussen kozijn en deur. Voordeel is dat deze scharnieren 3D instelbaar zijn.

Buitendeuren die soepel schuiven

Zoekt u mooie, sterke schuifdeuren voor buiten? U slaagt zeker bij dé online IJzerwarenwinkel. Modellen om uit te kiezen zijn onder meer een schuifpoort, een tuinschuifdeur, een schuifdeur voor een loods en een transportsysteemdeur. Op de website treft u foto’s van de verschillende systemen. Zo kunt u zich alvast oriënteren. Als u zich afvraagt wanneer welk systeem geschikt is, hierbij een korte toelichting:

  • onderlopend schuifdeurbeslag biedt uitkomst bij vrijstaande schuifpoorten;
  • hangend beslag in de series 0 tot en met 2 van verzinkt staal bevelen we aan voor zware deuren van bijvoorbeeld loodsen;
  • hangend beslag van RVS, in de serie 0 en 1 zijn geschikt voor panden aan/bij zee en omgevingen waar chemische stoffen vrijkomen.

Heeft u vragen of behoefte aan tips, we horen graag van u. De medewerkers van de IJzerwarenwinkel adviseren u graag over het gehele aanbod aan ijzerwaren. U kunt de IJzerwarenwinkel bereiken via telefoonnummer 085 – 001 30 80. U kunt ook een mailtje sturen aan info @ ijzerwarenwinkel. org.

https://www.ijzerwarenwinkel.org/