2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Bedrukt lint als strikken voor op de motorkap van de auto

Vier en versier een nieuwe auto

Feestelijke gebeurtenis

Voor de één is de auto slechts een gebruiksvoorwerp, voor de ander een heilige koe. Desondanks zal iedereen het erover eens zijn dat een nieuwe auto een gebeurtenis is die – al dan niet bescheiden – gevierd mag worden. Of het nou gaat om die felbegeerde klassieker waar jaren van gedroomd is of gewoon een alledaagse boodschappenauto, met de unieke linten van Globos wordt elk autofeestje compleet.

Gewaardeerd eigen initiatief

Hoewel de redenen voor het kopen van een nieuwe auto dus sterk uiteen kunnen liggen en soms misschien zelfs noodzakelijk kwaad is, is het altijd zonde om van het moment van aflevering geen speciale happening te maken. De aanschaf is per slot van rekening geen gebruikelijke kost en bovendien beslist geen pakje boter. Naast het bosje bloemen dat je van het autobedrijf bij overdracht kan verwachten, zal eigen initiatief ongetwijfeld ook gewaardeerd worden.

Persoonlijk moment suprême

Aangezien de meeste auto’s samen worden gekocht, is het geven of krijgen van een nieuwe auto als totaal onverwacht cadeau helaas maar voor weinigen weggelegd. Dit betekent echter niet dat je je wederhelft, kind of wie dan ook niet kan verrassen op het moment suprême. De meest pakkende manier is ongetwijfeld een opvallende doch subtiele actie hetzij persoonlijke boodschap waar je het zelfs jaren later met zijn allen nog over zal hebben.

Simpel geslaagde tekst

Globos biedt de mogelijkheid om een lint te bedrukken die je vervolgens in een handomdraai aan de auto kan bevestigen. Vanzelfsprekend kun je de bedrukking simpel houden met bijvoorbeeld alleen een datum en naam als tekst. Overtuigender en origineler is misschien wel om voor een paar bijzondere woorden aan de gelukkige in kwestie te kiezen. Een blanco lint bij gebrek aan inspiratie zal de verrassing echter niet minder geslaagd maken.

Voor de hand liggend succes

Indien de auto samen zal worden opgehaald, is enige planning en overleg met het autobedrijf uiteraard vereist om van het plan een succes te maken. Aan de benodigde tijd voor het plaatsen van het lint zelf zal het in ieder geval niet liggen. De letterlijk meest voor de hand liggende methode is om een zogenaamde V-vorm op de motorkap te maken door de uiteinden van het lint om de buitenspiegels te knopen en het midden door de grill heen te laten lopen.

Kleurrijk en ongelimiteerd

Met maar liefst 55 kleuren lint en 14 kleuren bedrukking moet het trouwens geen probleem zijn om bij Globos een geschikte kleurencombinatie te vinden die het best bij het exterieur of type van de auto past. De breedtes van het lint gaan van 10 tot 100 mm en de lengte is ongelimiteerd. Heb je dus het idee om in plaats van een V-vorm op de motorkap een gigantische strik te maken of andere delen van de auto in te pakken, dan is dat logischerwijs geen probleem.

Klantenservice bij twijfel

Bij twijfels over het bestellen en bedrukken van een gepersonaliseerd autolint is het verstandig om met de klantenservice van Globos contact op te nemen. Op mail wordt snel en accuraat gereageerd door specialisten met jarenlange ervaring en bovenal passie voor het vak. De medewerkers zullen met plezier advies geven om de verrassing en zodoende de aflevering van de auto tot een memorabel moment te maken.

Bezoek hier de website. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden.

http://www.lintbedrukken.nl