2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Allerlei schoenartikelen kunt u vandaag via internet bestellen

Schoensmeer, onderhoudsmiddelen, inleg- en hielspoorzolen, goedkope tassen, kleine lederwaren, veters, winterartikelen en schaatsen. Dit is zomaar een greep uit het uitgebreide aanbod van schoenartikelen. nl. Dus als u op het punt staat schoensmeer te kopen, hoeft u de stad niet in.

Paarse, roze of groene schoensmeer?

Schoensmeer is leverbaar in ruim 300 kleuren. Ook zeldzame tinten als goud en paars. Het gebruik van schoensmeer is van harte aan te bevelen als u leren schoenen draagt. Regelmatig een laagje crème aanbrengen zorgt ervoor dat uw schoenen er als nieuw uit blijven zien. Schoencrème houdt leer soepel en voorkomt uitdroging. Bovendien zullen uw schoenen hun oorspronkelijke kleur en natuurlijke glans behouden. Het beste resultaat krijgt u als u borsteltjes gebruikt bij het aanbrengen van de schoensmeer. Eentje tijdens het insmeren en een andere nadat de crème goed is ingetrokken. Deze zogenoemde insmeerborstels en uitsmeerborstels kunt u ook bestellen bij schoenartikelen.nl. Met name de borstels van paardenhaar zijn effectief.

Online bestellen, snel in huis

Paarse schoensmeer, waar vindt u dat? Hier, online bij schoenartikelen.nl. De inhoud van de verschillende potjes schoencrème is standaard 50 ml. U kunt onder meer kiezen uit violet, paars-violet en lila-violet. Meerdere merken staan tot uw beschikking zoals Ronilux Kidscolours, Tarrago, Woly en Comforta. Alle potjes zijn scherp geprijsd en zijn op voorraad leverbaar.

Graag maken we u ook attent op de fleurige, handige tassen die u online kunt bestellen. Een compact rugtasje bijvoorbeeld in zwart, grijs of rood, wat denkt u daarvan? De afmetingen zijn 42 bij 33 bij 1 cm. In de binnenzijde zit een vakje met ritssluiting. Deze tasjes van het label H.J. de Rooy zijn gemaakt van polyamide en zijn sterk afgeprijsd. Van hetzelfde merk zijn er ook damestasjes in zwart, grijs en rood. Deze hebben de volgende maten: 25 bij 18 bij 1 cm. Schoenartikelen. nl is onderdeel van Schoenherstelwerkplaats Martens BV en is gevestigd aan de Kerkweg 74a in Heemskerk. Voor informatie kunt u bellen met 0251-241364 of een mailtje sturen naar info @ schoenartikelen. Nl.

 

https://schoenartikelen.nl