2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Tafeltennisvereniging SVE Utrecht

Sluit je ook aan bij Tafeltennisvereniging SVE in Utrecht?

Wil je in het nieuwe jaar in beweging komen maar heb je geen zin om naar een sportschool te gaan? Zoek je juist meer gezelligheid en teamgevoel bij het sporten? Overweeg dan om te gaan tafeltennissen. Je bent van harte welkom bij Tafeltennisvereniging SVE Utrecht, opgericht in 1963! Bij onze vereniging tafeltennissen meer dan 200 leden. Iedereen kan bij ons zijn of haar plek vinden. Zo bestaat ons ledenbestand uit enthousiaste mensen met een leeftijd van 6 tot 80 jaar oud met veel verschillende nationaliteiten én kunnen mensen met een fysieke beperking iedere dinsdagmiddag in onze zaal trainen. Doordat wij over een eigen zaal beschikken hanteren wij ruime openingstijden. Kom je ook een balletje bij ons slaan?

Waarom tafeltennis bij Tafeltennisvereniging SVE in Utrecht?

Overweeg jij om te komen tafeltennissen, maar aarzel je nog? Denk je dat je te oud bent, of dat je het niet kan? Des te meer redenen om juist met tafeltennis te starten! Doordat de technieken relatief eenvoudig zijn en de sport niet belastend is voor je lijf, kun je het snel en op iedere leeftijd leren. Hierdoor kun je zelf je eigen spelniveau bepalen. Hoewel het spel snel gaat is het eenvoudig de basis onder de knie te krijgen. Daarvanuit kun je naar eigen wens je spel verbeteren. Tafeltennis is perfect voor jou als je meer in beweging wilt komen. Het is een zeer intensieve sport waarbij je al je spieren gebruikt. Door middel van loop en voetenwerk kun je op ieder moment de juiste positie rondom de tafel innemen en met je armen, polsen en handen maak je de slagen en kun je zorgen dat je de bal op de juiste manier raakt. Wellicht is wat minder voor de hand liggend dat je eveneens je borst- en rugspieren gebruikt om tijdens het spel de juiste houding in te nemen.

Naast de fysieke uitdaging is tafeltennis ook een sport waarbij je scherp moet zijn en blijven om zowel de bal als de tegenstander in de gaten te houden. Hoe geconcentreerder je bent, hoe beter je reactievermogen is. Bij tafeltennisvereniging SVE in Utrecht geeft de variërende mix van leden een extra dimensie aan het spel. Speel met of tegen jong en oud, man en vrouw en wissel vaak van tegenstander. Ook zijn er al veel vriendschappen ontstaan binnen onze vereniging. Wil jij je talent meten en hou je wel van een wedstrijdje? Dan kun je twee keer per jaar meedoen aan de competitie van de Afdeling Midden van de NTTB.

Lid worden van Tafeltennisvereniging SVE in Utrecht?

Wil je kennismaken met de tafeltennissport en ervaren hoe gezellig het is bij Tafeltennisvereniging SVE in Utrecht? Je bent van harte welkom bij onze fijne, gevarieerde club! Wil je lid worden of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

https://ttvsve.nl/