2Binsite Artikel Website
Image default
Cadeau

Tips voor het samenstellen van je verlanglijstje

Moet je een verlanglijstje maken, voor je verjaardag, voor vaderdag, of omdat je een nieuw huis hebt, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan gaan wij jou helpen om een goed verlanglijstje te maken met cadeaus die jij super tof vindt. Lees snel verder om aan de slag te gaan met het samenstellen van jouw verlanglijstje. 

Wees duidelijk 

Jij weet zelf misschien wel goed wat jij graag wilt hebben, maar jouw familie, vrienden, vriendin of kinderen weten dit vaak niet als zij op zoek gaan naar een cadeau voor jou. Wanneer je begint met het maken van een verlanglijstje, is het dus heel erg belangrijk dat je duidelijk opschrijft wat je wil hebben. Heb jij bijvoorbeeld pas bij een vriend een super vette game gespeeld? Schrijf dan niet op jouw lijstje dat je een game wilt, maar schrijf precies de naam van de game op het lijstje. Hierdoor voorkom je dat je net iets anders krijgt dan wat je eigenlijk bedoelde. Wanneer je totaal nog geen idee hebt over wat je op je verlanglijstje wilt zetten, kun je ideeën opdoen bij de mannencadeaus van HUMK, daar staan  veel verschillende soorten cadeaus, waardoor je veel kans hebt dat er iets tussen zit wat bij jou past. 

 

Zet genoeg cadeaus op je lijstje

Er is altijd een kans dat het cadeau dat jij graag wilt hebben, net uitverkocht is. Wanneer je nog veel andere cadeau opties op je lijstje hebt staan is dit geen probleem, want dan kan je gewoon een ander cadeau van jouw lijstje krijgen. Dit zorgt er ook voor dat meerdere mensen een ander cadeau van het lijstje zouden kunnen geven en dit is natuurlijk ook super handig voor degene die de cadeaus gaat kopen. 

Laat duidelijk merken welk cadeau je het leukste vindt

Wanneer je een verlanglijstje gemaakt hebt, zijn er altijd cadeaus die je het liefste wilt en cadeaus die je iets minder leuk vindt. Om duidelijk te laten zien welk cadeau je het liefste wilt hebben, zou je de cadeaus kunnen nummeren. Zet een ‘1’ bij het leukste cadeau, een ‘2’ bij het cadeau dat je na nummer 1 het liefste wil hebben en ga zo maar door. 

Aan de slag!

Er zijn veel online programma’s waarin jij makkelijk een lijstje kan samenstellen, maar je zou het ook gewoon met de hand kunnen schrijven, genoeg opties dus. Ga snel aan de slag!