2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Zalencentrum het Anker: de ultieme eventlocatie

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie voor uw feest, bruiloft of zakelijke evenement in de omgeving Wierden? Zalencentrum het Anker is het antwoord op al uw evenementen. Deze veelzijdige feestlocatie leent zich perfect voor zowel grootste als intieme bruiloften, andere feesten en zelfs evenementen zoals beurzen. Met een capaciteit van 40 tot 450 personen heeft u oneindig veel opties en het team van Zalencentrum het Anker kan u ook nog eens volledig ontzorgen in de organisatie van uw evenement. Heeft u interesse in Zalencentrum het Anker als uw eventlocatie, eventplanner en/of cateraar? Het is allemaal mogelijk bij Zalencentrum het Anker! Zij helpen u zeer graag om uw feest tot een groot succes te maken!

Uw feest is in de goede handen!

Bij Zalencentrum het Anker wordt aandacht besteed aan elk detail. Zowel in de keuken als in de verdere verzorging en aankleding van alle evenementen en feesten. Met maar liefst vier zalen en een totale capaciteit van 40 tot 450 personen kunnen ze heel wat feestjes faciliteren en daar zijn ze zeer goed in. Maak kennis met de professionele aanpak van het team van Zalencentrum het Anker en kom zelf gauw langs op de koffie om uw opties te bespreken voor catering of zaalverhuur!

Catering in Overijssel en Gelderland

Wilt u graag gebruikmaken van een uitstekende catering in Almelo of omgeving voor een aanstaand evenement? Organiseert u bijvoorbeeld een buurtfeest of een familiedag? Zorg dan dat het eten goed voor elkaar is, want liefde gaat immers door de maag! Met heerlijk eten en drinken maakt u van iedere gelegenheid een waar feest. Een heerlijk buffet bestellen doet u dan ook bij Zalencentrum het Anker! Onze koks staan graag tot uw beschikking met culinaire creaties. Van verrassende en traditionele borrelbites tot grootschaligere catering; de professionele koks van Zalencentrum het Anker toveren de heerlijkste gerechten en hapjes op uw feest!

https://www.zalencentrumhetanker.nl