2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wij vergeleken tentamentrainingen

Tentamentraining

Tentamentraining van externe partijen wordt steeds populairder. Nu het nieuwe schooljaar op het punt van beginnen staat, namen we de proef op de som en testten we meerdere tentamentrainingsbureaus om te bekijken waar je als gemotiveerde student het beste terecht kunt voor goede en betrouwbare trainingen. Lees hier over onze bevindingen.

 

Aanbevelingen

Wij kunnen concluderen dat Scriptium de beste tentamentraining biedt momenteel. Het voordeel aan tentamentrainingis dat de trainingen online worden aangeboden en zowel in groepsverband als één-op-één te volgen zijn. Je zit dus niet vast aan een locatiebepaling of aan vastgestelde tijden. Als je graag een privétrainer wil, is dat gewoon mogelijk. Erg handig als je enkele uren maximaal intensief bezig wil zijn met de tentamenstof.

 

Privé of in groepsverband

Om te beginnen vonden wij de website van Scriptium overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik. Ze bieden een overzicht van de beschikbare tentamentrainingen en je vindt dus eenvoudig een tentamentraining en trainer die bij jou passen. Je kiest dan ook of je een groepstraining of een privétraining wil volgen. In het geval van een privétraining mag je in overleg met de trainer zelf het tijdstip van de tentamentraining kiezen. Hoe handig is dat als je nog even snel in de avonduren training wil ontvangen. Een geweldige manier van studiebegeleiding!

 

Modern en snel

Het viel ons op dat de tentamentraining via Skype fantastisch te volgen was. We konden documenten met elkaar delen, bezochten websites met aanvullende informatie en we konden meerdere keren weglopen om een lesboek te zoeken of notities te raadplegen. De kers op de taart was de manier waarop de tentamentrainer ons liet zien hoe je formulesoplost middels livestream. Ook niet geheel onbelangrijk: omdat er geen dure lesruimte gehuurd hoeft te worden, viel de prijs ons ook zeer mee. We voelden ons volledig voorbereid en zijn nog nooit zo zeker een tentamenlokaal ingelopen. En het resultaat mag er wezen: we hebben beide het tentamen gehaald met een 7,3 en een 7,9.

https://www.scriptium.nl