2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Trilzeef in bijna elke industrie

Trilzeef als duurzame oplossing voor water filtratie

Ben jij op zoek naar duurzame oplossingen voor de zeefwerkzaamheden die jouw bedrijf verricht? Dan heb ik echt de uitgekozen oplossing voor jou. Ik heb namelijk onlangs voor mijn bedrijf een trilzeef aangeschaft bij Aqua D&S. Deze kun je zelf instellen van ca. 7 – 28 m3/uur dus hij is geschikt voor zeer veel toepassingen. Daarnaast zijn trilzeven in bijna iedere industrie in te zetten. Hierbij kun je denken aan levensmiddelen, producten, farmacie en grondstoffen. Vloeistoffen en poeders kunnen door middel van een trilzeef vrij gehouden worden van verontreinigingen. Verder garanderen ze de juiste productkwaliteit dus je weet zeker dat je voor een kwalitatief goed product kiest.

Duurzame en kostenbesparende oplossing

Een trilzeef neemt weinig ruimte in beslag. In combinatie met een doekfilter van Aqua D&S werkt de trilzeef optimaal. De trilzeef functioneert als voorfiltratie voor het doekfilter. Op deze manier wordt er minder doek verbruikt, wat weer kostenbesparend werkt. Het trilzeef heeft een absolute filtratie van 75 micron. Hierdoor wordt het water geschikt voor de filtratie door het doekfilter of andere mogelijkheden. Een trilzeef is daarna zeer laag in energiegebruik en je hebt er ook weinig onderhoud aan. Na filtratie door de trilzeef en een doekfilter, is het gefilterde water geschikt voor desinfectie van het UV. Als je daarnaast kiest voor ultrafiltratie, wordt het water weer volledig zuiver.

Lees meer op de website van Aqua D&S

Wil je precies weten wat Aqua D&S voor jou kan betekenen? Lees dan snel alle informatie op hun website. Mocht je daarna nog meer informatie wensen, kun je gerust contact met ze opnemen. Ze staan je graag te woord om je meer te vertellen over hun filtratiesystemen en hoe deze goed van toepassing zijn voor jouw bedrijf.

https://www.aquadns.nl/

Gerelateerde artikelen

Koop ook de beste medailles

Uw koerier in Apeldoorn rent, vliegt en bezorgt

Een audiovisueel bedrijf kan verschil maken

Weerbaarheidstraining Arnhem | Social Dog

Kun je echt afvallen door een dieetschema?

Fysiotherapie, manuele therapie & dry needling in Zeist