2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Voetbalvaantjes ontwerpen met eigen logo

De goedkoopste vaantjes vindt u bij De Vanenspecialist. Stel u bent eigenaar van een amateur voetbalvereniging, of van een club binnen een andere sport die in teamverband wordt gespeeld. Binnenkort komt de kampioenswedstrijd van een team er aan en bij die wedstrijd wilt u vaantjes uitwisselen. Bij De Vanenspecialist bent u helemaal aan het juiste adres als u online vaantjes wilt bestellen. Via onze website kan eenvoudig uw bestelling voor de goedkoopste vaantjes geplaatst worden.

 

Deze zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. U kunt indien gewenst ook de vaantjes laten bedrukken met het logo van uw vereniging. Heeft u interesse? Neem dan eens contact op voor meer informatie of vul gelijk het online bestelformulier in!

Op maat gemaakte vaantjes bestellen

Bij De Vanenspecialist kunt u vaantjes bestellen die speciaal op maat voor u vervaardigd worden. Eventuele ontwerp- en opstartkosten die daarvoor gemaakt worden zitten niet bij de prijs inbegrepen, waardoor wij gegarandeerd de goedkoopste vaantjes aanbieden. Wij maken de vaantjes van satijn. Verder zijn ze ook voorzien van een koord dat dezelfde kleur heeft als de franje, en mooie puur beukenhout knopjes. Ook kunt u de vaantjes laten bedrukken met het logo van uw club.

Wij hebben diverse soorten vaantjes in ons assortiment, van goedkope erelinten tot schildvanen (vijfhoekig) en puntvanen, of autobanieren en lange vanen.

Waarom vaantjes bestellen bij De Vanenspecialist?

Vaantjes laten bedrukken en goedkope erelinten kopen doet u bij De Vanenspecialist. Wij bieden hoge kwaliteit vaantjes tegen de scherpste prijzen. Verder geniet u ook van allerlei andere voordelen, zoals:

  • Vaantjes op maat gemaakt.
  • Vervaardigd van prachtig satijn, met zowel op de voor- als achterzijde dezelfde satijnkwaliteit.
  • Met logo, tekst en de kleuren van uw voorkeur.
  • Altijd gedrukt in sublimatiedruk: duurzaam en maximaal fotorealistisch.
  • Géén opstart- of ontwerpkosten die in rekening worden gebracht.
  • Elke hoeveelheid vaantjes bestellen die u nodig heeft.
  • Voorzien van beukenhouten knopjes en koord in de kleur van de franje.
  • Topkwaliteit voor een zeer redelijke prijs.
  • Snelle levering.

Ja, ik wil gelijk vaantjes bestellen!

Om de vaantjes te bestellen kunt u de website van De Vanenspecialist bezoeken. Daar vult u het online bestelformulier in, geeft u aan wat uw wensen zijn en voegt u eventueel het logo van uw vereniging bij. Wij zorgen vervolgens voor de rest. Wilt u eerst nog meer weten? Dan kunt u vrijblijvend verder informeren door even te bellen naar +31 (0) 6 36 01 12 63.

https://www.devanenspecialist.nl/