2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Van diëtiste tot logopedistes, FysioCentrum Sengers heeft het allemaal

Uiteenlopende behandelingen

Een vernieuwende fysiotherapiepraktijk met een heel breed assortiment aan specialisaties. Zo zou je FysioCentrum Sengers best kunnen omschrijven. Van algemene fysiotherapeuten tot diëtistes en logopedistes, je vindt het er allemaal! Erg handig als je verschillende behandelingen van uiteenlopende klachten nodig hebt. Bij FysioCentrum Sengers vind je verschillende professionele therapieën waarbij de kwaliteit van elke behandeling voorop staat!

Professioneel en duurzaam voedingsadvies

FysioCentrum Sengers beschikt over een deskundige en ervaren diëtiste Haaksbergen. Is het nu voor je gezondheid, voor het verbeteren van je sportprestaties of gewoon om je voedingspatroon te laten nakijken; voedingsadvies is steeds ontzettend belangrijk. Dit hoeft daarom geen streng dieet te zijn, vaak is een aanpassing van je voedingspatroon voldoende om de gewenste resultaten te bereiken. Dankzij de persoonlijke aanpak van deze diëtiste Haaksbergen zal je snel een duurzaam resultaat bereiken!

Centrum voor logopedie Haaksbergen

Misschien niet meteen wat je verwacht van een fysiotherapiepraktijk, maar ook met communicatieproblemen kan je bij FysioCentrum Sengers terecht. Hun medewerkers hebben namelijk jarenlange ervaring in logopedie Haaksbergen. De therapieën behandelen zowel taalstoornissen als gehoor- en slikproblemen. Goede communicatie is de sleutel om elkaar goed te kunnen begrijpen en de logopedistes zullen er dan ook alles aan doen om elk probleem snel de wereld uit te helpen!

Efficiënte en persoonlijke aanpak

Naast diëtistes en logopedistes beschikt FysioCentrum Segers over een groot enthousiast team dat steeds voor je klaarstaat. Hun persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ze steeds aandachtig je specifieke klachten zullen bestuderen. Elk behandeling die ze aanbieden, zal ook tot in detail beschreven worden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent en je je snel beter zal voelen. FysioCentrum Segers is een innovatieve praktijk waar elke klacht professioneel en efficiënt behandeld wordt!

https://fysiocentrumsengers.nl/