2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Douchen bij verbouwing badkamer

Douchen bij verbouwing badkamer dankzij de nooddouche

De mobiele douchecabine is de redder in nood, wanneer je vanwege renovatie je eigen badkamer tijdelijk niet kunt gebruiken. Bij Showerrent kun je een betaalbare nooddouche huren die wordt verzonden met alle benodigde functies die essentieel zijn voor gebruik. Dit omvat het frame, de gemonteerde pomp, het douchegordijn, de opvangbak, de douchekop, de kraanadapter, de opbergzak, slangen van gaas en de Quick-Connect douchekop met waterstroomregeling.

De nooddouche is praktisch voor iedereen

Je kunt deze tijdelijke douchecabine op elke locatie in huis plaatsen. Het is bovendien praktisch voor gehandicapte of oudere personen die minder mobiel zijn. je kunt het gemakkelijk installeren in de keuken, wasruimte of slaapkamer binnen drie meter van een gootsteen. Ook als je aan een rolstoel gebonden bent, is deze douche een goede oplossing. Het kan snel worden opgezet en na gebruik gemakkelijk worden opgevouwen.

De compactheid van de tijdelijke douchecabine

Showerrent biedt en levert douches die je verwachtingen overtreffen. Ze zijn uitgerust met een douchestoel en zijn zijn compact genoeg om in een kleine ruimte te passen. Het is zo licht dat het snel kan worden opgevouwen en met minimale inspanning kan worden verplaatst, waardoor het weinig ruimte inneemt, wanneer het niet in gebruik is. Het wordt geleverd met alle benodigde ondersteuning voor zelfstandig baden en kan eventueel open worden gelaten voor gemakkelijke toegang voor de zorgverlener.

Mobiele douchecabine huren bij Showerrent

Showerrent kun je mobiele douchecabine huren, zodat je kunt douchen bij verbouwing badkamer. Het enige dat je nodig hebt is watertoevoer, een stopcontact en een afvoerpunt. Voor de beste prijs krijg je een handige nooddouche geleverd, zodat je zonder zorgen je badkamer kunt renoveren. De nooddouches worden door heel Nederland geleverd uit een brede collectie nooddouches.

https://www.showerrent.nl/