2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Val op met uw koffer op maat

In een markt waarin er op het gebied van cosmetica zo veel aanbod is, is het heel erg lastig om op te vallen. Natuurlijk vormen de website en de communicatie een belangrijk onderdeel van de eerste indruk. Daarnaast zijn de vertegenwoordiger en de manier waarop de vertegenwoordiger het product toont, ook een groot onderdeel is van de eerste indruk.

Daarom besloten we na te denken over hoe we met kop en schouders boven de concurrentie uit kunnen steken. En we zijn er uit: koffers op maat. Die hebben we laten produceren door de medewerkers van Insolpa. Vandaag vertellen we meer over de kracht van een koffer op maat én over dit bedrijf.

Een goede eerste indruk

’Een goed begin is het halve werk’, zegt men wel eens. Een goede eerste indruk is dus ook het halve werk! Er is een belangrijke rol weggelegd voor onder andere de persoonlijke benadering van de verkoper, in dit geval voor de persoonlijke benadering van de vertegenwoordiger van uw bedrijf. Een koffer op maat zorgt er echter ook voor dat u opvalt. En dan hebben we het over opvallen in positieve zin, natuurlijk!

Met logo

Wat is er beter dan een gepersonaliseerde koffer? Dat is pas branding! Wij hebben het logo van ons bedrijf ook laten aanbrengen op de koffers, met die keuze zijn we echt heel erg blij. Het is immers een enorm goede reclame uiting én het geeft een goede eerste indruk van het bedrijf dat de desbetreffende vertegenwoordiger vertegenwoordigt. Bovendien ziet ieder transport- of presentatiemiddel er met het logo er op er ook nog eens een stuk professioneler uit.

Verschillende materialen

We hadden de keuze uit een presentatiekoffer in verschillende materialen, onder andere van aluminium. We hebben dan ook gekozen voor een aluminium koffer op maat. Waarom? Aluminium is stevig, waardoor de producten altijd geheel onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Daarnaast geeft dit materiaal ook nog eens een hele professionele uitstraling. Zowel de buitenkant als het koffer interieur ziet er zeer professioneel uit.

Adembenemend interieur

Naast het exterieur, is het interieur immers ook heel erg belangrijk. Dankzij het juiste koffer interieur is het immers mogelijk om de producten zo goed mogelijk te laten zien! We konden voor het interieur van de koffer kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van kunststof tot EPP. Zo zijn er verschillende soorten schuim en hadden we de optie om voor verdelers te kiezen. Ideaal! Uiteindelijk hebben we gekozen voor cleanroom foam.

Ook opvallen met een koffer op maat?

Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden en raden het zeker aan om eens contact op te nemen met dit bedrijf. Wilt u ook opvallen met een koffer op maat? Ga dan eens naar de website van Insolpa, om de mogelijkheden te bekijken. Kies vervolgens de koffer van het materiaal naar wens aan en klik op de knop om een offerte aan te vragen! Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Naast even rond kijken op de website, kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Zij vertellen u graag meer over wat deze producten voor onder andere vertegenwoordigers kunnen betekenen.

https://insolpa.com/