2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Toch lastminute naar Spanje

Ben je moe, een beetje opgebrand om het zo maar te zeggen? Verwen jezelf met een heerlijke lastminute. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lastminute naar Spanje? Spanje is bij uitstek een land waar eigenlijk niemand zich hoeft te vervelen, ongeacht wat voor vakantie jouw voorkeur genieten. Met een lastminute Spanje is de keuze namelijk reuze!

Wil je bijvoorbeeld graag een lekker ontspannen strandvakantie? Spanje is daar uitermate geschikt voor. Maar zelfs voor een strandvakantie zijn er legio aan mogelijkheden in Spanje. Zo kun je er natuurlijk voor kiezen om aan het vastenland te blijven. De diverse ‘costa’s’ zullen jou als strandliefhebber zeker kunnen bekoren. Maar neem ook zeker alle prachtige Spaanse eilanden mee in je overwegingen. Het dichtbij gelegen Mallorca is een heerlijk vakantieparadijs. Als je bereid bent wat verder te reizen, dan zijn de Canarische eilanden een erg goede optie. Geografisch gezien ligt deze eilandengroep dichter bij Afrika, maar dat maakt ook dat ze niets zijn zoals andere eilanden in de buurt. Op veel van de eilanden van de Canarische eilanden, bevinden zich vulkanen. Waar vulkanen aan de ene kant voor verwoesting zorgen, zorgen ze aan de andere kant ook voor een heel vruchtbaar en uniek beeld. Wanneer je de Canarische eilanden bezoekt in het voorjaar, dan kan je genieten van al het prachtige groen.

Voor mensen die graag cultuur opsnuiven, is Spanje ook een prima keuze. Denk hierbij aan hoofdstad Madrid, waar je je dagen kunt vermaken met alle prachtige kerken en gebouwen. En wat dacht je bijvoorbeeld van de hoofdstad van de autonome regio Baskenland, Barcelona? Barcelona is niet zoals je Spanje kent, en toch weer wel. Een andere taal en cultuur, maar ook prachtig en gastvrij. Barcelona is door de tijden heen een inspiratie geweest voor kunstenaars zoals Gaudi en Picasso. Kortom, de keuze is aan jou.

http://www.lastminutespanje.nl