2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Thuiswerk bureau voor betere werkhouding

Je kent het wel, na (weer) een dag thuiswerken voel je ’s avonds en de volgende ochtend spierpijn in je rug en dat komt niet door het sporten. Als dat het geval is, dan is het tijd om eens een goed thuiswerk bureau en het liefst ook een goede thuiswerk bureaustoel aan te schaffen. Dan zit je toch een stuk lekkerder thuis te werken. Dat wordt tijd!

Waarom investeren in een thuiswerk bureau?

Waarschijnlijk werk je thuis aan de eettafel of aan een bureau dat hoogstwaarschijnlijk niet exact is afgesteld op jouw lengte. Je gaat hierdoor krom zitten, want je moet of naar beneden gericht werken (daar ontstaat je rugpijn) of naar boven toe (hallo stijve schouders en nek). Niet heel erg goed voor je lichaam dus en hoog tijd om eens wat beter voor jezelf te gaan zorgen.

Je kunt tegen mooie prijzen thuiswerk bureaus en stoelen van zeer goede kwaliteit kopen bij Mauron.

  • Tweedehands en refurbished bureaus en werkplekken
  • Ruim assortiment aan thuiswerk meubilair
  • Herbruikbare kantoormeubelen van het topmerk Ahrend
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • (Vrijwel) alle producten uit voorraad leverbaar
  • Goedkoper dan een nieuw thuiswerk bureau
  • Ergonomische bureaus voor de juiste werkhouding
  • Circulair en maatschappelijk verantwoord (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)
  • Gratis bezorging vanaf €499,- Daaronder slechts 35,- (exclusief btw)

Goede thuiswerk bureaustoel

En als je dan toch bezig bent en wilt voorkomen dat je last krijgt van je rug, schouders en nek, dan is een goede bureaustoel voor het thuiswerken tevens onmisbaar. Met de juist rug ondersteuning en armleuningen ben jij niet meer onnodig spieren aan het aanspannen om ‘prettig’ te zitten (wie houdt je nou voor de gek hè?).

Mauron biedt tevens diverse thuiswerk bureaustoelen aan van verschillende merken. Je hebt de keuze uit topmerken zoals Ahrend, Haworth en Rhode & Grahl. Ze verkopen enkel goed instelbare bureaustoelen die veelal ook nog eens zeer ergonomisch gevormd zijn, waardoor jij voortaan de juiste werkhouding aanneemt en geen klachten meer zult ervaren. Bovendien zijn de stoelen opnieuw gestoffeerd, dus je merkt niks van het feit dat het hier om tweedehands bureaustoelen gaat.

Extra voordeel:Een thuiswerk bureaustoel van Mauron is goedkoper dan een nieuwe thuiswerk bureaustoel en je krijgt standaard 5 jaar garantie op de nieuwe stoffering.

Online de thuiswerkplek voor jouw lichaamsbouw creëren

Mauron heeft een webshop waar je direct jouw favoriete thuiswerk bureaustoel en thuiswerk bureau kunt bestellen. Bij elk product staan duidelijke de specificaties én voor welk soort lichaamsbouw het product het meest (en minder goed) geschikt is. Handig!

Wil je toch graag advies van een expert of meer informatie over een specifieke stoel? Dan kun je ze altijd bellen of mailen of gewoon even komen ‘proefzitten’ in hun showroom in Nijmegen.

Werk ze alvast hè!

http://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/