2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Schrobzuigmachines

Schrobzuigmachines zijn in het leven geroepen voor professionele reiniging van uw (industriële) vloeren. Deze schrob zuig machines zijn ontworpen voor professioneel gebruik en hebben enkele voordelen boven de normale schrobmachines. Wist u dat schrobmachines tot wel vier keer zo snel schoonmaken als handmatige reiniging?!

Een schrobzuigmachine reinigt waterbestendige vloeren op een mechanische manier. Dat wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van een speciale tank, die gemonteerd is in de schrobzuigmachine. Deze tank zit vol water dat eventueel wordt bijgevuld met een reinigingsproduct om uw industriële vloer zo goed mogelijk schoon te krijgen. Verder bestaat en schrobzuigmachine uit:

–          Borstels of pads: Deze borstels van een schrobzuigmachine draaien over de vloer die u wilt reinigen en zorgen voor een gewenst resultaat van reiniging.

–          Vuilwater tank: De schrobzuigmachine heeft een zogenaamde vuilwater tank, waarin het vuile gebruikte water wordt opgeslagen. Het water dat is gebruikt voor de reiniging wordt opgezogen door de zogenaamde zuigmond van de schrob zuig machine.

–          Zuigmond: Deze dient als ‘zuiger’ om het gebruikte water terug de schrobzuigmachine in te brengen. Zo houdt u een schone vloer achter, met dank aan uw reinigingsmachine!

Welke schrobzuimachine past bij mij?

BOONS FIS heeft diverse schrobzuigmachines is haar assortiment. Voordat u een schrobzuigmachine gaat aanschaffen, moet u weten welke soort vloer u wilt reinigen. Zo hebben we machines waarop u kunt zitten en gemakkelijk mee kunt rijden. Echter, als u schoon moet maken in smalle paden en ruimtes, kunt u beter kiezen voor schrobzuigmachines waar u achter kunt lopen. Zo kunt u ook op kleinere vloeren reinigen. Daarnaast moet u rekening houden met de mate waarin er gereinigd moet worden. Welke vervuiling bevindt zich op uw (industriële) vloer? Moet u olie schrobben, of zoals in de voedingsmiddelenindustrie: moet u voedingsresten verwijderen met een schrobzuigmachine? Of wilt u het werk zelf oppakken door middel van het gebruik van hogedrukpompen?

Volledige persoonlijke hygiëne?

Naast het reinigen van uw industrie, is persoonlijke reiniging ook zeer belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie, dan is de persoonlijke hygiëne van uw werknemers van groot belang. Dit kunt u makkelijk realiseren door het aanschaffen van een hygiëne station. Deze stations zorgen voor een volledige persoonlijke hygiëne. Door middel van een hygiënesluis en andere toepassingen hoeft u zich geen zorgen te maken om de hygiëne van uw werknemers.

 
http://www.youtube.com/watch?v=yT5fhiDiONU