2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Psycholoog Utrecht

Bij het zoeken naar een juist Psycholoog, komen er veel dingen bijkijken. Zoals betrouwbaarheid en begrip. Een goede psycholoog luistert naar jouw wensen en verhalen en past zich daar zo goed mogelijk aan. 

Wij van Psycholoog Utrecht genaamd Praktijk360.nl kunnen je helpen met angstklachten, onzekerheden en nog veel meer.

Heb je psychische of lichamelijke klachten? Heb je last van stress of angstklachten? Heb je een traumatische ervaring meegemaakt die je niet meer los kunt laten? Ervaar je psychische problemen bij een chronische ziekte of handicap? De psychologen van Praktijk360 in Utrecht en Zwolle helpen je bij het werken naar een persoonlijke oplossing en het terugvinden van je eigen balans.

Praktijk360 is een psychologenpraktijk gevestigd in Utrecht en Zwolle waar we psychische hulp bieden aan volwassenen. Wij bieden verschillende behandelingen gericht op jouw hulpvraag. Hiernaast bieden we individuele en groepsgerichte mindfulnesstrainingen aan bij allerlei klachten.

Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen. Dan horen wij die uiteraard graag van u. Onze praktijk is bereikbaar voor bewoners in de buurt van Utrecht en Zwolle.

http://www.praktijk360.nl/