2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Professionele organisatie en catering op maat bij De Klok Eibergen

Heb je binnenkort iets te vieren en zoek je de perfecte combinatie van feestelijkheid en lekker eten? Voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten bieden wij diverse locaties, hapjes, drankjes en zelfs catering op locatie aan. Ga je trouwen, vier je je verjaardag of organiseer je een bedrijfsfeest, bedrijfslunch of kraamfeest? Als je de organisatie liever uit handen geeft ben je bij De Klok Eibergen op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de gehele organisatie; van het verzorgen van de catering en aankleding op de locatie tot aan de gastvrijheid van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Heb je specifieke wensen wat betreft de locatie, organisatie of op culinair gebied? Wij passen onze gerechten en aankleding graag aan zodat wij jou en alle andere gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bezorgen.

De Klok Eibergen: voor al jouw feesten

De Klok Eibergen is al meer dan 235 jaar de plek voor feest en catering in Eibergen en omstreken. Wij nemen de organisatie uit handen voor feesten, bedrijfsevenementen en overige festiviteiten. Wij bieden een jong, gastvrij en bevlogen team aan dat gericht is op creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Wat wij absoluut niet zijn is een standaard horeca-etablissement bestaande uit een eet- en feestcafé en zalencentrum. Wij zetten ons juist iedere dag opnieuw in om onze gasten van dienst te zijn, rekening houdend met hun wensen en verwachtingen. Wat voor evenement je ook wil organiseren, wij pakken de uitdaging als gastheer graag aan en maken er een prachtige feest van.

Zowel op het gebied van bedrijfscatering als voor informele feesten en partijen leveren wij de catering. Denk bij bedrijfscatering bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten en jubilea, bedrijfsuitjes, openingen, recepties, jubilea, cursussen, workshops, vergaderingen, een bedrijfslunch, buffetten en overwerkmaaltijden. Ook kan is verhuur van materialen en Mini Food Trucks een optie. Deze Mini Food Trucks zijn ook voor informele aangelegenheden erg geschikt. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele frituur voor buurtfeesten, verjaardagen en bruiloften.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de catering diensten van De Klok Eibergen en wil je er graag meer over weten? Neem dan voor meer informatie contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-477475, per e-mail en via het contactformulier op onze website. Tot snel!

http://www.deklokeibergen.nl