2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Partyboot huren tijdens Covid-19

Partyboot

Op zoek naar een mooie locatie die niet standaard is? Dan is Event op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Want heeft u al is gedacht om een Partyboot te huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord. We hebben een groot en divers aanbod. Met 10 verschillende partijboten en diverse connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers. En zullen wij u niet teleurstellen. Bij ons geniet u van de beste service, de heerlijk drankjes, het prachtige uitzicht en uw gezelschap! Wij helpen u graag verder en zullen zorgen voor een onvergetelijke dag voor u en uw gezelschap.

Varen met Partyboot Rotterdam tijdens Covid-19

Bent u het ook zat om thuis te zitten en heeft u ook behoefte aan gezelligheid tijdens deze onwerkelijke tijd waar we in leven? En wilt u een uitje plannen en wel de genomen maatregelen handhaven? Partyboot Rotterdam is een varende evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden en vrijheden waarbij uw veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd kan worden! Uiteraard hanteren wij de geldende regels die gesteld zijn vanuit het kabinet. Ook als het kabinet onverwachts de maatregelen aanpast, kunnen wij hier snel en goed op inspelen en komt het doorgaan van uw event niet in gevaar. Of u nu een gezellige borrel, een heerlijke walking diner of een spetterend zittend feest wilt organiseren voor uw gasten, Partyboot Rotterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Met plaats voor 80 gasten momenteel is Partyboot Rotterdam een grote boot. De boot beschikt over drie verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor verschillende doeleinden en biedt het u veel mogelijkheden. Vanuit de lounge loopt u door de openslaande deuren naar het buitendek waar u de skyline van Rotterdam kunt bewonderen. Wie wil dat nu niet? Ook voor een mooie rondvaart door de beroemde haven van Rotterdam vaart u met ons op Partyboot Rotterdam. Deze unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, uitvaarten, jubilea en bedrijfspresentaties.

https://eventophetwater.nl/