2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Feestboot in Amsterdam

Feestboot Amsterdam

Wilt u met uw gezelschap zittend feesten in Amsterdam? Dat kan bij Event op het Water. Stap aan boord bij ons en beleef het. Wij nemen voor u alle tijd om met u uw event naar eigen smaak in te richten. Dat kan bij ons aan boord en kunnen wij u rondleiden en vertellen over alle mogelijkheden die ons schip te bieden heeft. Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten of wilt u een vrijere uitzicht op het IJ? Dan hebben wij verschillende boten waarmee wij kunnen varen over het IJ van Amsterdam. U ziet Amsterdam hoe u Amsterdam nog nooit gezien heeft namelijk vanaf het water. Het is echt een aanrader en ervaring om nooit te vergeten. Of het nu mooi of slecht weer is Amsterdam is en blijft uniek en is zeker de moeite waard om deze feestboot in Amsterdam mee te maken.

Onze feestboot is er voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met Event op het Water! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze boten?

Event op het Water

Vaar met de partyboot in Amsterdam of in Rotterdam. Daarnaast hebben we ook de Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op: 

Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Feestboot Op zoek naar een mooie unieke Feestboot? Stop gelijk met zoeken! U bent bij Event op het Water aan het juiste adres! We heten u graag van harte welkom bij ons aan boord op onze unieke schepen! Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een uniek uitzicht en van uw gezelschap! 

https://eventophetwater.nl/