2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Parkhotel Sauerland – Kom heerlijk genieten!

Wilt u heerlijk genieten in het prachtige Sauerland in Duitsland? Dat kan! Kom dan langs bij één van onze twee Parkhotel Sauerland hotels. Deze hotels kunt u bereiken binnen 3 uur rijden vanaf Utrecht, dus voor een vakantie in een prachtig landschap hoeft u niet ver te rijden of zelf te vliegen.

Kom helemaal tot rust

In het Sauerland kunt u even helemaal tot rust komen. U kunt hier genieten van de prachtige natuur, de welbekende Duitse dorpjes en natuurlijk het fantastisch lekkere eten en drinken. Dit vind u niet alleen in onze omgeving, maar ook bij ons in onze hotels.

Parkhotel Sauerland bestaat uit twee hotels, genaamd: “Parkhotel Schmallenberg” en “Parkhotel Andreasberg”. Deze hotels kunnen u alles bieden waar u naar op zoek bent. U kunt bijvoorbeeld genieten van een halfpension. Dit houdt in dat u ’s ochtends eerst heerlijk kunt uitslapen, waarna u zo aan kunt schuiven bij ons ontbijtbuffet.

Dit ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en zal u niks te kort komen. U kunt hierbij kiezen uit overheerlijke Duitse broden, verse eieren, ham, kaas, jam en nog veel meer. Hierdoor heeft een goede start van de dag en bent u klaar om op pad te gaan en te gaan genieten van alle pracht en praal die het Sauerland u te bieden heeft.

Geschikt voor prachtige wandeltochten

Het Sauerland is uitermate geschikt om fantastisch mooie wandeltochten te maken door de natuur, de heuvels en bergen en door de weilanden. Daarbij kunt u onderweg uiteraard aanschuiven in één van de Biergärten in de karakteristieke Duitse dorpjes.

Daarbij raden wij u ook aan om uw fiets mee te nemen. U kunt namelijk ook prachtig fietsen in het Sauerland gebied rondom onze hotels. Wij kunnen u uiteraard adviseren welke fietsroutes u het beste kunt pakken, dus mocht u hierin geïnteresseerd zijn, schroom dan niet om te aan ons te vragen.

Bent u benieuwd geworden naar onze arrangementen? Bekijk dan nu onze website om alle arrangementen te bekijken bij onze hotels. Bij vragen kunt u ons altijd een berichtje sturen via de website, een email of door ons even te bellen. Tot snel!

https://parkhotel-sauerland.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Reken op de beste APK Deventer

Zo versterk jij jouw klantrelatie!

Leemstuc voor unieke wanden

Douchen bij verbouwing badkamer

Schakel de beste dakdekker Den Haag in

Roze krijtverf geeft een stoere uitstraling!