2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Mijn nieuwe auto bij autobedrijf Weijers

Al langere tijd was ik op zoek naar een betrouwbare autodealer. Ik wilde een andere auto kopen, die niet veel kilometers had gelopen en goed bij mij en mijn budget paste. Mijn auto heb ik gevonden bij Autobedrijf Weijers. Vlakbij Apeldoorn gelegen was het voor mij prima bereikbaar. Na een kijkje op de website en een bezoek aan de showroom, heb ik mijn ideale auto gevonden. De service is uitstekend, wat ervoor heeft gezorgd dat ik bij deze autogarage mijn onderhoud en APK laat verzorgen.

Ruime keus en uitstekende service

Autobedrijf Weijers is hét autobedrijf in Apeldoorn en omstreken. Er zijn talloze occasions om uit te kiezen en de kwaliteit is hoog. Ik wist niet zeker welke auto het best bij mij paste. In de showroom heb ik mij laten adviseren door een medewerker en zo ben ik bij de Mazda MX-5 gekomen. Autobedrijf Weijers is oorspronkelijk begonnen als Mazda-dealer en heeft daarom veel kennis over deze auto.

Na mijn proefrit was ik meteen verkocht; dit zou mijn nieuwe auto worden. Ik ben zeer tevreden met de service en de nazorg die ik gekregen heb. De werkplaats is professioneel en er wordt voorzichtig omgegaan met de auto. Het is zelfs mogelijk om een gratis leenauto mee te nemen wanneer jouw auto langer bij de werkplaats staat.

Woon je in de omgeving Apeldoorn en ben je op zoek naar een nieuwe auto? Dan beveel ik autobedrijf Weijers van harte aan. Wie weet rijd jij ook naar huis in een sportieve Mazda MX-5.

https://www.weijers.nl