2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Meubelstoffeerder

Uw meubelstoffeerder bij Miedema & Zn

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder? Bij Miedema & Zn. bent u daarvoor aan het juiste adres! Miedema & Zn. is een ouderwets familiebedrijf dat service verleent zoals dit in vroegere tijden ook het geval was. Het bedrijf hecht veel belang aan normen en waarden, en blijft ondanks de veranderende maatschappij dichtbij zichzelf. Of u nu op zoek bent naar een meubelstoffeerder in Rotterdam, Amersfoort of Utrecht, Miedema & Zn. is u graag van dienst! U kunt uw meubels ook brengen naar hun meubelstoffeerderij in Rotterdam, waar uw meubels zowel klassiek als modern gestoffeerd kunnen worden.

Over Miedema & Zn

Kiest u voor een meubelstoffeerder van Miedema & Zn, dan kiest u voor een klassiek geschoolde en gekwalificeerde meubelstoffeerder die uw dierbare klassieke meubelen met zorg behandelt. Er wordt gebruik gemaakt van de juiste materialen, om uw meubilair weer haar pracht terug te geven. Miedema & Zn. bekleedt zowel klassiek als modern meubilair. Ook voor reparaties, het aanpassen/vervangen van vullingen, bies- en mat werkzaamheden, antiekrestauratie en/of maatwerk is Miedema & Zn. het bedrijf waar u zijn moet. Miedema & Zn. is met haar jarenlange ervaring gespecialiseerd in de mooiere meubelmerken, zoals Chesterfield, Oisterwijk, Artifort en Leolux. Kijk voor een compleet overzicht op hun website.

Waarom een meubelstoffeerder bij Miedema & Zn?

Bij Miedema & Zn. kunt u rekenen op klassiek geschoolde en gekwalificeerde meubelstoffeerders. Zij leveren u altijd de beste kwaliteit en verlenen uitstekende service. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, en met de jarenlange kennis en ervaring van Miedema & Zn. weet u zeker dat de pracht van uw meubilair behouden blijft.

Neem contact op

Wilt u uw meubilair laten stofferen door Miedema & Zn? Of wilt u graag meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen met Miedema & Zn. Maak vandaag nog uw afspraak!

https://www.miedemaenzn.nl/