2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Makelaar Naaldwijk | Melior Makelaardij

Op zoek naar een makelaar in Naaldwijk?

Als u op zoek bent naar een makelaar in Naaldwijk om uw woning te kopen of verkopen, bent u aan het juiste adres bij Melior! Bij deze makelaar krijgt u gegarandeerd een persoonlijke aanpak als het gaat om het verkopen van uw huis of het aankopen van een nieuw huis. Deze persoonlijke aanpak voert de boventoon in het hele proces! Melior is u graag van dienst als het gaat om makelaardij, hypotheken en verzekeringen.

De diensten van Melior

Melior is een betrouwbare makelaardij als het gaat om verschillende diensten. Binnen de makelaardij zelf kunt u bij Melior terecht voor de vanzelfsprekende diensten zoals het kopen of verkopen van een huis maar ook taxatie en zelfbouwprojecten. Melior biedt ook zelf hypotheken aan en is daar een vrij unieke makelaar in. Als u een hypotheek afsluit bij Melior krijgt u het hypotheekadvies gratis. Tot slot kunt u bij Melior ook een verzekering afsluiten. Zij hebben ervaring in het afsluiten van hypotheken van huizen, brommers, ziektekosten en zakelijk investeren. Hierbij kunt u denken aan onder andere risico-inventarisatie.

Het woningaanbod in Naaldwijk

Melior is als makelaar al langer werkzaam in Naaldwijk en heeft hier dan ook veel ervaring met het aankopen en verkopen van huizen. Dus als u uw huis wilt verkopen in deze omgeving, of u wilt juist een huis hier kopen, Melior heeft veel ervaring en kent de omgeving zeer goed. Daarnaast is het woningaanbod op de website altijd actueel! U kunt dus vooraf al woningen online bekijken.

Over Melior

Melior makelaardij is sinds 1999 actief als makelaar en sinds 2002 als hypotheek- en verzekeringsadviseur. In 2012 zijn ze 2e geworden bij de hypotheekadviseur van het jaar verkiezing. De medewerkers van dit bedrijf houden van een persoonlijke aanpak. Het maakt niet uit of je hier aanklopt voor een hypotheek, verzekeringen of makelaardij, u bent altijd van harte welkom en u wordt altijd goed te woord gestaan. De klanttevredenheid van deze unieke makelaar is dan ook zeer hoog. Melior heeft twee vestigingen, in De Lier en in ’s-Gravenzande.

Wilt u contact opnemen?

Hebt u vragen voordat u met Melior in zee gaat of wilt u gelijk gebruik maken van een van de diensten? Dat kan! U kunt contact opnemen met Melior via het contactformulier. U krijgt dan zo spoedig mogelijk reactie. Wilt u liever bellen? Ook dat is mogelijk tijdens kantoortijden. U belt dan naar 0174-540654.

https://www.melior.nl/makelaar-naaldwijk/

Gerelateerde artikelen

Mooie gouden lampen, met gouden hints!

Verschillende soorten transportsystemen

De voor- en nadelen van Led-kweeklampen

Het ruime assortiment van HorecaPlace

Een fraai woningaanbod in de regio Vlaardingen vindt u bij Heintz Makelaars

Incassobureau Hengelo