2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Huur of koop een stille generator

Huur of koop een stille generator

Er zijn stroomgeneratoren voor een breed scala aan toepassingen. De moderne stille generator geeft nieuwe dimensie van mobiele energie! Met een mobiele stille generator bent u altijd een stapje voor op het gebied van stroomvoorziening. De huidige stille generator is uitgerust met de modernste technologie en overtuigt met krachtige stroom zonder onderbreking. Aggregaten verhuur gebeurt vaak voor eenmalige evenementen, voor tijdelijke werven…

Overal in Nederland

Het maakt niet uit waar je bent in Nederland, een aggregaat kopen betekent dat het op de juiste locatie geleverd wordt. Dit kan op een bouwplaats, voor uw evenement of bij storingen in het elektriciteitsnet. Of het nu gaat om een tijdelijke noodstroomoplossing of om een continue werking er zijn stille generatoren die u kunt kopen of huren voor elk stroomprobleem.

Aggregaten verhuur voor uw evenement

Voor grotere evenementen hebt u een krachtige mobiele generator nodig die u van de nodige stroom kan voorzien zonder dat hij storend is voor de omgeving. Laat u adviseren over verhuurapparatuur en kies voor een oplossing voor uw evenement bij aggregaten verhuur.

Stille generator met diesel- of benzinemotor voor betrouwbare prestaties

U kunt een aggregaat kopen of huren volgens uw wensen. Van kleine, compacte generatoren voor kleine bouwplaatsen tot enorme stroomgeneratoren voor grote evenementen of als noodstroomgenerator voor de industrie. Uiteraard kunt u ook alle benodigde accessoires voor uw noodstroomaggregaten krijgen.

Service- en onderhoud

Van jaarlijks onderhoud volgens de instructies van de fabrikant, professionele inspectie van alle schakelapparatuur en componenten, tot het controleren van software-instellingen en bedieningsapparatuur alles wordt door de verkoper of verhuurder van de stille generator uitgevoerd. Zij zorgen voor de nodige verslagen enregelen indien nodig alle werkzaamheden samen met de energiebedrijven en de verantwoordelijke instanties.

Toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van mobiele energievoorziening staan voor u klaar met competente technische ondersteuning voor alle huurmateriaal en noodstroomaggregaten. In dringende gevallen kunt u ook gebruik maken van hun 24-uurs storingsdienst.

https://www.vosnoodstroom.nl/