2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Groepsuitje Amsterdam

Leerzaam groepsuitje in Amsterdam

Voor een bijzonder en leerzaam groepsuitje in Amsterdam bent u bij het Torture Museum aan het juiste adres! Dit groepsuitje in Amsterdam is een uitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Het Torture Museum biedt u en uw familie, vrienden of kennissen de kans om kennis te maken met de gruwelpraktijken uit de Middeleeuwen. Om misdaden te bestrijden werden in deze periode diverse strafinstrumenten gebruikt. In het Torture Museum kunt u deze instrumenten met eigen ogen aanschouwen! Aan de hand van historische achtergrondinformatie krijgt u een uniek kijkje in hoe het er in de Middeleeuwen tot aan de Franse Revolutie aan toe ging. Een interessant stukje historie!

Het Torture Museum

Het Torture Museum heeft meer dan 40 verschillende strafinstrumenten om te bekijken. De pijnbank, het schavot en de schandpaal zijn u misschien wel bekend, maar dat is slechts een greep uit de vele strafinstrumenten die in het Torture Museum te bekijken zijn. Deze strafinstrumenten werden in de Middeleeuwen ingezet om mensen te straffen, scherp te ondervragen of om bijvoorbeeld hekserij te bestrijden. De overheden wilden hiermee laten zien dat zij de macht hadden en in staat waren om te beschikken over de levens van hun onderdanen. Kiest u voor het Torture Museum als groepsuitje in Amsterdam, vergeet dan niet ook een kijkje te nemen bij de internationale tentoonstelling ‘Straffen en vonnissen in de Middeleeuwen’. Deze tentoonstelling is een mooie informatieve aanvulling op wat u al ziet in het museum, en daarmee zeker de moeite waard om te bezoeken!

Groepsuitje reserveren en contact

Durft u het aan om met uw groep vrienden, kennissen of familie een bezoek te brengen aan het Torture Museum? Wacht dan geen moment langer en boek vandaag nog uw reservering! Neem contact op met het Torture Museum! Boek uw reservering wel 2 weken van tevoren in verband met de plaatsing van uw groep.

 

http://www.torturemuseum.nl/