2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Gezellige kinderopvang in Zwolle Stadshagen

Onze peuter gaat alweer een paar maanden naar een fijne kinderopvang in Stadshagen: Kinderdagverblijf De 7 Dwergen, een kinderopvang in Zwolle. Al direct bij de eerste ontmoeting voelden we dat ons kind in een vertrouwde en veilige omgeving terecht zou komen.

Op de eerste dag is het natuurlijk allemaal wennen voor zo’n kleintje, maar het verliep al met al behoorlijk vlekkeloos. Onze peuter had het goed naar zijn zin en speelde gezellig met zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Heerlijk spelen in de grote tuin

Het spelen is natuurlijk een belangrijk onderdeel op een kinderdagverblijf. Op de kinderopvang in Stadshagen bevindt zich een grote tuin waar diverse speeltoestellen staan. De kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren en de frisse, gezonde buitenlucht inademen.

Ook binnen is er qua speelgoed genoeg te beleven. Zo zijn er in de grote en veilige groepsruimten diverse speelhoekjes gemaakt. Uiteraard is er de regel dat de kinderen het speelgoed met elkaar delen en zo hoort het ook.

Startblokken-Basisontwikkeling

Kinderdagverblijf De 7 Dwergen stimuleert op speelse wijze de ontwikkeling van ieder kind. Ze passen elementen van het Startblokkken-Basisontwikkeling toe. De pedagogische medewerkers brengen tijdens speelmomenten en spelactiviteiten met de kinderen telkens nieuwe impulsen in. Deze zijn gericht op vijf elementen: spelen, construeren, rekenen, spreken, luisteren, lezen en schrijven. Deze activiteiten worden vanaf het 1e levensjaar ontwikkeld en naar een steeds hoger niveau gebracht.

De spelactiviteiten zijn van een hoge leerkwaliteit. Zodoende is er sneller kans op doorontwikkeling van de communicatie, betrokkenheid, het zelfvertrouwen, het leren samenwerken en de motorische vaardigheden van de kinderen.

Flexibele kinderopvang in Stadshagen

Voor ons als ouders is er het voordeel dat de kinderopvang in Stadshagen flexibel is in het aantal opvanguren. Een dagdeel meer of minder maakt de KDV niks uit. Ook de openingstijden zijn ideaal: van 6.30 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond.

De 7 Dwergen heeft meerdere vestigingen in Zwolle, te weten een kinderopvang in Zwolle-Zuid, Holtenbroek en aan de Sterrenkroos.

Kinderdagverblijf De 7 Dwergen
Adres: Zwaardvegerstraat 124, 8043 DW Zwolle
Telefoon: 038-2300932
Provincie: Overijssel

https://www.de-7-dwergen.nl/