2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Audi A4 viaBovag

 

We kunnen ons prima voorstellen dat je kiest voor een Audi A4. Het is verstandig de Audi A4 viaBovag aan te schaffen, dan weet je zeker dat een betrouwbare occasion koopt namelijk. De Audi A4 is ondertussen  toe aan alweer de vijfde generatie.

In sedan en station uitvoering

De Audi A4 is een middenklasser die al vanaf 1994 geproduceerd wordt. De A4 is dus al lang een vertrouwd gezicht op de wegen. Knap, want met de BMW 3-serie en de Mercedes Benz C-klasse was en is er toch stevige concurrentie. De Audi A4 maakt gebruik van een platform van VW en is er in sedan en station uitvoering. In 2015  werd de vijfde generatie van de Audi A4 gepresenteerd, een auto die in 2018 nog een kleine facelift onderging. De vijfde generatie wijkt af van de vierde generatie door de bredere grille. Bovendien is de vijfde generatie Audi A4 de stilste auto van het segment. De Audi A4 is er ook als S4, RS4 en A4 Allroad.  In 2018 werden overigens met name de bumpers van de auto iets aangepast.

Doe een beroep op RoadGuards

Ook al koop jij je auto bij een betrouwbare garage viaBovag, een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is in dat kader een geruststellende gedachte dat je zonder abonnement of verzekering altijd een beroep kunt doen op sleepdienst Rotterdam. Mocht je dus onderweg te maken krijgen met pech dan kun je een beroep doen op RoadGuards, te bereiken via een speciale app. Road Guards is een collectief van 800 chauffeurs die de intentie hebben dat ze na een melding binnen een half uur bij je zijn. Kunnen ze het probleem zo oplossen, dan doen ze dat. Anders wordt sleepdienst Rotterdam ingeschakeld Een verzekering of abonnement is dus niet nodig. Je betaalt in principe gewoon aan de monteur die je verder helpt.