2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Geërfd huis snel verkopen

Wilt u een huis snel verkopen? En gaat het bijvoorbeeld om een geërfd huis dat u wilt verkopen? Dan is het voor u wellicht interessant om uw huis te verkopen aan een investeerder. Dit scheelt u een hoop eigen kosten, tijd en wellicht ook zorgen. U kunt hierin ontzorgt worden door een partij die gespecialiseerd is in het samenbrengen van huiseigenaren die hun huis snel willen verkopen en investeerders die op zoek zijn naar vastgoed met rendement. En het grote voordeel? U betaalt helemaal niets.

Waarom huis verkopen aan investeerder?

Door uw huis te verkopen aan een investeerder bespaart u uzelf een hoop papierwerk, tijd en kosten. Wie u hierbij kan helpen en dit voor u kan regelen is Woning Investeerders Netwerk. Zij bieden u de volgende voordelen wanneer u graag uw huis wilt verkopen aan een investeerder:

  • Er zijn geen kosten voor u;
  • Het is een kort verkoopproces dankzij een uitgebreid netwerk investeerders;
  • Eerst huis uit erfenis verkopen, dan erfbelasting betalen;
  • De verkoop verloopt via een discreet proces, dus u heeft geen bord in de tuin;
  • U wordt begeleidt gedurende het gehele traject;
  • Investeerders betalen alle kosten;
  • Maatwerk, dus beheer, verhuur of lease zijn ook opties naast verkoop;
  • Een contant bod en snelle procedure.

Maak kennis met Woning Investeerders Netwerk

Woning Investeerders Netwerk heeft een uitgebreid netwerk van particuliere kopers, professionele beleggers en investeerders. Zij betalen u als verkoper cash (€), waardoor er geen voorbehoud van financiering is. Op deze manier is het verkoopproces snel en maakt u als verkoper geen enkele vorm van kosten. Een huis verkopen aan een investeerder houdt namelijk in dat de investeerder de woning overkoopt inclusief alle kosten van de notaris, administratie en eventuele advertenties en meer. U betaalt niets, ook geen bemiddelingskosten.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Woning Investeerders Netwerk voor u kan betekenen bij een geërfd huis verkopen? Of u nu direct wilt verkopen om absoluut geen kosten te maken, of ook kansen ziet in verhuur, lease of het beheer overdragen; u kunt bij Woning Investeerders Netwerk tot verschillende oplossingen komen. Informeren kan geheel vrijblijvend. Neem hiervoor even contact op via de website van Woning Investeerders Netwerk.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/