2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Een klein zaaltje huren in Rottedam bij t Manneke

Een klein zaaltje huren in Rottedam bij t Manneke

Bent u van plan om binnenkort eens goed uit te pakken voor uw verjaardag, of bent u om een andere reden op zoek naar een locatie voor een feestelijke gelegenheid? Of zoekt u juist naar een ruimte voor zakelijke doeleinden, zoals een vergaderruimte? Dan kunt u een klein zaaltje huren in Rotterdam bij t Manneke! Wat de gelegenheid ook is, wij kunnen u een geschikte zaal ter beschikking stellen.

t Manneke verzorgt uw gelegenheid van A tot Z

Een zaaltje huren bij t Manneke betekent niet ‘kaal’ een zaaltje huren. Wij verzorgen uw evenement namelijk volledig. Dat betekent dat we ook de eventuele catering verzorgen. Een zaaltje van t Manneke beschikt over een capaciteit van 15 tot maar liefst 250 personen. Onze locatie is landelijk gelegen, goed bereikbaar en prachtig gelegen te midden schitterende tuinen.

T Manneke biedt diverse mogelijkheden voor uw evenement. Zo zijn er uitgebreide mogelijkheden wat betreft catering en muzikale ondersteuning. De zalen beschikken over moderne voorzieningen en kunnen leuk aangekleed worden, speciaal voor uw gelegenheid.

Meer weten over het huren van een zaaltje?

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het huren van een zaaltje bij t Manneke? Kijk dan eens op onze website! U kunt ook even bellen naar 010 511 4976! We bespreken graag de mogelijkheden met u.

http://tmanneke.nl/