2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Dierenpension Ingen in Veenendaal

Bent u voor uw hond of kat op zoek naar een tijdelijke opvang in de omgeving van Veenendaal? Dan is Dierenpension Ingen precies waar u naar op zoek bent! Bij dit dierenpension is uw hond of kat in goede handen terwijl u weg bent. Uw huisdier kan hier terecht voor een langere periode, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie of op dagen dat u aan het werk bent. Ook als u incidenteel een dag opvang zoekt kunt u hier terecht met uw huisdier!

Katten opvang

De opvang van katten is een gezellig ingerichte ruimte met aangrenzend buitenterras. Er zijn voldoende plankjes, mandjes en verstopplekken zodat alle katten een eigen, veilige plek hebben, zoals katten graag willen. Als de kat gestrest is na de aankomst in het pension, kan hij een of twee nachten apart in een verblijf zodat hij kan wennen aan de situatie. Alle katten worden voorzien van een naambandje zodat een goede identificatie gewaarborgd kan worden. Als uw kat een eigen bandje om heeft, mag deze uiteraard om blijven.

Honden opvang

De hondenverblijven zijn zeer modern en voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Elke hond heeft een mand met deken of kussen. Uiteraard is er altijd vers water tot hun beschikking. De honden gaan, zover mogelijk, samen in een kennel en in groepjes naar buiten. Voor elke hond wordt een geschikte partner gezocht. De honden gaan vier keer per dag naar buiten op een van de speelweides. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij Dierenpension Ingen uw hond te laten trimmen.

Maak nu een afspraak!

Bent u op zoek naar een verblijf voor uw hond of kat en wilt u een afspraak maken? Dat kan! U kunt gelijk een afspraak maken via de reserveringspagina of u kunt contact opnemen als u nog vragen hebt.

https://dierenpensioningen.nl