2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Deugden

stress en deugden

Iedereen heeft deugden. We leerden het al als kind. Bij goed gedrag werd je beloond. Bij slecht gedrag volgde de roe. Het doel was om positief gedrag te beïnvloeden. Toch wordt dit aangeleerde gedrag, in het dagelijkse leven niet consistent toegepast. Velen lopen gebukt onder stress of komen in situaties waar ze niet meteen van weten hoe ze er positief mee moeten omgaan. Zelfs ondanks dat we weten dat negatief gedrag meer stress aanwakkert.

positief evolueren

De mooiermens.app biedt hier een antwoord op. Door mensen de kans te geven om zich te trainen in het positief reageren op gebeurtenissen. Modules op maat aangeboden, zullen jouw positief gedrag beinvloeden. Deugden die je misschien vergeten was, worden in ere herstelt. Je zal jezelf een beter mens voelen. Je evolueert naar een assertieve, doch aangenaam persoon.

op bedrijfsniveau toegepast

Maar mooiermens.app zorgt ook voor wat men noemt: ‘ duurzaamheid bedrijf ’. Een onderneming met mooie, aangename mensen rendeert namelijk beter. Mensen met de juiste deugden laten samenwerken. In een omgeving waar verdraagzaamheid en wederzijds begrip heersen. Zodat elk personeelslid in de bres springt voor zijn collega’s. Waar ambitieuze plannen werkelijkheid worden. Als deze waarden de bedrijfscultuur vormen, zullen mensen graag werken. ‘Duurzaamheid bedrijf ‘zal de bewustwording van de medewerkers stimuleren. Om hen te motiveren op correcte wijze actie te ondernemen. In het belang van de organisatie en henzelf.

positief gedrag

Meerdere deugden zullen positief gedrag beinvloeden.

  • Aardigheidkent empathie en optimisme. Je bent vriendelijk, gezellig en sympathiek
  • Dapperheid je bent moedig en veerkrachtig vastberaden, assertief en zorgzaam
  • Enthousiasmeje hebt daadkracht, creativiteit en passie
  • Zorgvuldigheid je werkt aandachtig en integer, je hebt geduld, doorzettingsvermogen en rechtvaardigheid.
  • Evenwichtigheid je bent zelfverzekerd, hoffelijk, tevreden en vol zelfvertrouwen.
  • Dankbaarheidvol wijsheid, bescheidenheid en bewondering voor het leven.
https://www.mooiermens.app/