2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Camera inspectie systeem

Een camera inspectie systeem is een middel om uw productie processen te optimaliseren. De geïntegreerde oplossing voor de camera. Heeft u een bijzonder eenvoudige bediening. Deze wordt gekenmerkt door de nauwkeurigheid. Met dit systeem wordt elke markering op atomistische basis gecontroleerd op nauwkeurigheid. Daarbij is dit systeem bijzonder snel in het herkennen van afwijkingen van de kwaliteit. Het systeem identificeert deze afwijkingen zo vroeg mogelijk. Dit is het voordeel van de directe communicatie tussen printer en de camera.

Door deze directe verbinding is er gelijk nog een voordeel bijgekomen. Dit zijn: de lage kosten, want er is niet nog een extra computer nodig. Ook is dit systeem met de display heel bijzonder eenvoudig in de bediening dat maakt dit systeem zo bijzonder. Omdat dit systeem direct communiceert, komen er veel minder storingen voor. U kunt op productie vele kosten besparen, want er is meer zekerheid en u hoeft minder productie-units af te keuren. Dit verhoogt ook nog eens de output.

KBA Metronics kunt u ook helpen met het leveren van een tht printer. Deze zijn een onmisbaar item in de levensmiddelenindustrie. Samen met de Handscanner en code-M software bevordert u de productverscheidenheid. Met de productverscheidenheid die tegenwoordig wordt geëist is een goede registratie onmisbaar. Het gemak waarmee u de zaken afhandelt is van groot belang om de efficiëntie van uw productieproces te verbeteren. Met de inkjet-pritner van AplhaJET codeert u contactloos de producten en informatie zoals de datum, markeerlijnen, barcodes en overige tekst. De snelheid van deze printer is een garantie op kostenvermindering in het productieproces. Ook kunt u met meer gemak wijzigingen aanbrengen.

Bij manuele invoer in de printer botst u vaak op onaangename moeilijkheden of storingen. Wanneer u manueel gegevens invoert bent u ook gevoelig voor eventuele typefouten en wanneer u met enige frequentie gegeven wilt aanpassen bent u zeker gevoelig voor onaangename fouten die u veel geld kunnen kosten. De modulaire software laat u gemakkelijk wijzigingen aanbrengen.