2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Bouwkundig adviseur

Laat u bouwkundig adviseren in Den Haag

Als u een huis koopt in de regio Den Haag, dan bent u in de allereerste plaats natuurlijk ontzettend blij. Uw zoektocht is voorbij, u heeft uw droomhuis gevonden. Maar u wilt niet in negatieve zin verrast worden door gebreken, achterstallig onderhoud dat voor u niet zichtbaar is. U wilt ook een idee hebben van te verwachten grote kosten de komende jaren. Uw bouwkundig adviseur Den Haag staat u bij. Na een bouwtechnische keuring Den Haag weet u veel beter waar u aan toe bent.

Kwaliteitskeuring

U zou een bouwkundig advies kunnen zien als een kwaliteitskeuring van uw toekomstige huis. Is dit huis zijn geld waard? Wat zijn de plus- en de minpunten van het huis? Wat is voor u niet zichtbaar, maar wel voor een ervaren, kritische bouwkundig adviseur Den Haag? U krijgt daarom ook inzicht in de verwachten kosten voor de komende jaren, zoals vervangen kozijnen, vervangen cv-ketel et cetera. Met behulp van dit bouwkundig adviesbureau Den Haag krijgt u een beter gevoel bij uw huis.

Voorkom een miskoop

Waarschijnlijk is de kans daarop klein, maar toch wilt u de kans op een miskoop uitsluiten. Wat als bouwtechnische keuring Den Haag betonrot of houtrot aantoont? Wat als de kans op een lekkage onder die prachtige parketvloer levensgroot is? Uw bouwkundig adviseur Den Haag krijgt elk mankement boven water, en stelt u gerust.

Meerjarig onderhoudsplan Den Haag

Wilt u voor uw wooncomplex graag een meerjarig onderhoudsplan? Ook daarin kan uw bouwkundig adviesbureau Den Haag u uiteraard mee van dienst zijn. U krijgt een uitgewerkt plan, met de huidige staat van onderhoud en alle te verwachten onderhoudskosten. Want zeker bij een groot aantal woningen wilt u als eigenaar ruim van tevoren weten waar u aan toe bent.

https://www.bavds.nl/