2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Bouwbedrijf Beverwijk

Bouwbedrijf in Beverwijk realiseerde onze droomkeuken!

Mijn man en ik wonen met onze twee kinderen al bijna vier jaar met veel plezier in onze ruime twee-onder-één-kap in Velsen-Noord. De woning was destijds instapklaar, dus we hebben gelukkig niet veel hoeven te verbouwen. Maar we hadden wel altijd al de wens om een nieuwe keuken te plaatsen die helemaal zou voldoen aan onze wensen. De oude keuken was niet praktisch ingedeeld en totaal niet onze smaak. Wij hebben bouwbedrijf ten Boekel in Beverwijk ingeschakeld voor deze verbouwing en zijn heel blij met het resultaat!

Professionele aanpak

Wij zagen er vooraf erg tegenop dat je tijdens zo’n project met veel verschillende partijen te maken krijgt. Hierdoor verloopt de communicatie vaak stroef, wat vervolgens weer een negatief effect heeft op de uitvoering en het resultaat. Vrienden van ons hebben hier veel last van gehad bij de plaatsing van hun nieuwe badkamer. Maar Erwin ten Boekel stelde ons tijdens het eerste gesprek gelijk gerust en vertelde ons dat zijn bedrijf alle kennis en vakmensen in huis heeft om het gehele project te verwezenlijken. Bovendien werd er direct een goede oplossing op maat geboden voor de lastige hoek bij het raam in onze keuken, zodat de ruimte optimaal benut wordt. Wij hadden er gelijk vertrouwen in en vroegen een vrijblijvende offerte aan.

Goede en prettige ervaring

Inmiddels genieten wij alweer een paar maanden van onze nieuwe keuken en kijken met een goed gevoel terug op een geslaagd project. Het team van bouwbedrijf ten Boekel denkt van begin tot eind met je mee, bespreekt alle mogelijkheden, gaat deskundig te werk en houdt zich aan afspraken. Wij willen in de toekomst nog een dakkapel laten plaatsen en zullen zeker weer een offerte bij ze aanvragen. Wij zullen het bedrijf dan ook aan iedereen aanraden die iets wil laten verbouwen of aanbouwen in huis.

 

Bouwbedrijf ten Boekel is actief in de volgende regio’s: Beverwijk, Haarlem, Alkmaar, Castricum.

https://www.bouwbedrijf-tenboekel.nl/