2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Bent u op zoek naar een flyboardschool in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een flyboardschool in Amsterdam? Zoek dan niet langer want Flyboardschool Amsterdam is gewoon dé Flyboardschool van Amsterdam en omstreken. Flyboardschool Amsterdam is de enige Flyboardschool van Amsterdam en is ook nog eens het enige bedrijf in Nederland waar flyboarden vanaf de boot gebeurt en niet vanaf de steiger. Dat maakt de flyboard ervaring in de omgeving van Amsterdam nog eens extra bijzonder en uniek.

Flyboarden bij Flyboardschool Amsterdam

U vraagt zich vast af wat flyboarden bij Flyboardschool Amsterdam nou precies inhoudt. Hier vertellen we u natuurlijk graag meer over! Flyboarden is een watersport waarbij u middels twee krachtige waterstralen hoog boven het water kunt voortbewegen. De waterstralen die u omhoog duwen worden opgewekt door een waterscooter. U kunt een flyboard zien als een jetpack op waterkracht die u over en door het water kan laten vliegen. Cool, toch?

Wilt u meer weten over de Flyboardschool in Amsterdam?

We vertellen u graag wat meer over de Flyboardschool Amsterdam. Deze Flyboardschool uit de omgeving van Amsterdam is in 2013 opgericht door wakeboarder en wakeboardinstructeur Aron Kriek. Deze wakeboarder was in die tijd hard op zoek naar een uitdaging en besloot de samenwerking aan te gaan met de Wakeboardschool Amsterdam. De Flyboardschool Amsterdam is een bijzondere flyboardschool, omdat deze school de enige flyboardschool van Nederland is. Daarnaast is de Flyboardschool Amsterdam de enige school waar je kunt flyboarden vanaf de boot in plaats van van de steiger, wat deze ervaring nog eens extra bijzonder maakt.

Flyboarden bij de Flyboardschool Amsterdam

Lijkt het u leuk om met een groep vrienden, familieleden of collega’s te komen flyboarden in Amsterdam bij Flyboardschool Amsterdam? Ziet u uzelf al door de lucht vliegen boven het water op een flyboard? Wilt u als een dolfijn vliegen door de lucht? Dat snappen wij volkomen! Flyboarden is immers een watersport die nog vrij nieuw is, waardoor het een extra bijzondere sport is! Wanneer u meer wilt weten over deze sport en over de mogelijkheden die Flyboardschool Amsterdam biedt, kunt u gerust contact opnemen! De enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

https://www.flyboardschoolamsterdam.nl/