2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Pixel Fractional

Bij het ouder worden komt helaas ook een verouderde huid kijken. Je krijg last van rimpels en een minder strakke huid, dit zal bij de één iets meer zichtbaar zijn dan bij de ander. Sommige mensen vinden die huidveroudering erg vervelend en willen graag weer hun strakke en jonge huid terug. Dit is dan ook zeker mogelijk door middel van verschillende behandelingen, welke behandeling voor jou het meest geschikt is dat kan je het best vragen aan de behandelende arts. Één van de behandelingen die je kan laten uitvoeren bij huidveroudering, dat is Pixel Fractional.

De Pixel Fractional is een behandeling voor huidverjonging en deze behandeling kan toegepast worden vanaf 30 jarige leeftijd. De laser waarbij gebruik gemaakt van wordt tijdens deze behandeling schiet hele kleine perforaties in de huid met behulp van het laserlicht. Per vierkante centimeter zal de laser ongeveer 50-100 kleine gaatjes maken. Deze kleine openingen genezen heel erg snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door allemaal gezonde huidcellen. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe cellen en om meer collageen aan te maken. Tijdens het genezingsproces zal zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd worden. Hierdoor wordt de huidtextuur en de stevigheid van de huid goed verbeterd. Na de behandeling zal je huid nog rood zijn en warm aanvoelen. Tot nog tien dagen na de behandeling zal de huid kunnen reageren op de behandeling.  

Dit is zeker niet de enige behandeling waarmee je huidveroudering kan tegengaan of waarmee je kan zorgen voor een jongere huid. Twee andere behandelingen zijn namelijk de Mesotherapie en de Microdermabrasie en dat zijn dan nog niet eens alle behandelingen waarmee je huidveroudering kan tegengaan. Houd hier zeker rekening mee bij de keuze van een behandeling, in sommige gevallen kan de huidsoort ook mee spelen. Je kan in ieder geval altijd de behandelende arts vragen naar de beste behandeling voor jou.

http://clinic63.nl