2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Lift van het gezicht

Er is geen ontkomen aan, iedereen die de dertig passeert kan mijn verhaal beamen. Je krijgt dan rimpels. Dit komt door een aantal factoren zoals genetische bepaling, elasticiteit van de huid en zwaartekracht. De bron van de eeuwige jeugd heeft men helaas niet kunnen vinden, maar gelukkig zijn er wel voldoende oplossingen tegen rimpels beschikbaar. Voor het gemak heb ik in dit artikel een aantal oplossingen op een rijtje gezet.

Een van de meest bekende en gemakkelijk verkrijgbare oplossingen is de anti rimpel creme. Een smeersel wat een hoop goeds beloofd maar niet altijd even goed waarmaakt. In de creme zitten stoffen verwerkt die er voor zorgen dat de huid tijdelijk opzwelt. Zo worden oneffenheden voor een periode van gemiddeld vier uur opgevuld. Ze zijn in verhouding vrij duur en zorgen er voor dat je moet blijven smeren om resultaat te zien.

Een wat minder tijdelijke oplossing staat bekend onder de naam rutidectomie. Maar waarschijnlijk kent de gemiddelde lezer dit eerder onder de naam facelift. Het is een cosmetisch chirurgische ingreep die wat aan de zware kant is. Tijdens de ingreep word de huid opengesneden en overtollig weefsel, vet en huid verwijderd. Daarna wordt alles weer dichtgenaaid en moet je nog een aantal dagen in de kliniek blijven voor observatie. Het effect van de ingreep is permanent, echter zijn er wel wat nadelen die er aan kleven. Ten eerste ben je redelijk wat tijd kwijt bij het herstel van de operatie en ook behoorlijk wat geld. Een standaard facelift kost al gauw duizenden euro’s. Naast de hoge kosten is ook het risico erg hoog. Ten eerste op permanente littekens, maar ook kan men in de narcose blijven hangen.

Een veilige oplossing is het uitvoeren van een liquid facelift. Deze oplossing gaat de strijd tegen rimpels aan met fillers. Neem als voorbeeld een rimpelbehandeling met botox. Deze wordt geïnjecteerd en binnen 15 minuten staat u weer buiten. Het effect is wel is waar tijdelijk, het komt ook een stuk natuurlijker over dan de andere opties. Als je de kosten bij elkaar optel ben je door gebruik te maken van fillers ook het goedkoopste uit.

http://faceland.nl