2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Karma Double Dots

Karma Double Dots oorbellen zijn dé rage van het moment. Deze oorbellen kun je aan beide kanten dragen waarmee je in één handeling jouw complete look kan veranderen. Zo koop je dus twee paar oorbellen voor de prijs van één! Karma Double Dots kopen doe je uiteraard online in de webshop, er is volop keuze!

 

Oorbellen voor de sterren

De Double Dots hype is begonnen bij sterren als Rihanna en Emma Watson. Deze stijlvolle dames lopen altijd voor op de mode. Toen ze gespot werden met Double Dot oorbellen wilde elke modebewuste vrouw deze oorbellen aanschaffen. Nu kun jij ook Karma Double Dots kopen tegen scherpe prijzen.

 

Wat zijn Double Dots?

Dit zijn oorbellen die zowel van de voorzijde als de achterzijde versierd zijn met een prachtige kraal,  edelsteen of een ander ontwerp. Je kunt de oorbel omdraaien en dan heb je direct een heel andere look. Een groot deel van de Karma Double Dots collectie zijn oorbellen met een grote en een kleine oorbel, er zijn ook modellen waar niet alleen het formaat anders is maar ook de vorm en kleur. Je kunt jouw stijl aanpassen wanneer jij dat wilt!

 

Karma Double Dots kopen

Het sieraden merk Karma heeft een ruime collectie aan prachtige Double Dot oorbellen met uiteenlopende materialen en kleuren. Van subtiele kleuren tot multi-color kralen die meteen opvallen. Je kunt kiezen voor een strak en glad oppervlak, of juist voor de stoere “spike” modellen met een groot aantal kleine stekels. Elke Karma oorbel straalt vrouwelijkheid en elegantie uit. De Crystal lijn, verkrijgbaar in verschillende kleuren geeft een zeer luxueuze uitstraling, maar de prijzen zijn opvallend laag. Karma oorbellen hebben altijd een uitstekende prijs – kwaliteitsverhouding en je kunt deze oorbellen ook omdraaien. Karma Double Dots kopen is daarmee ook zeer voordelig. Bekijk meteen het uitgebreide assortiment.

http://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/double-dots-oorbellen/