2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Haarextensions

Haar extensions

Door de jaren heen is de hair extension steeds populairder geworden, echter is het al veel langer bekend. Het is dan ook bijna net zo oud als make up zelf, het is echt iets wat de vrouw door de jaren heen heeft ontwikkeld om mooi haar te maken. Zo krijg je dus het ideale kapsel zonder hier heel veel moeite voor te doen. Misschien wil je ze zelf ook wel eens proberen, dit kan natuurlijk. Het is wel handig om te weten wat ze zijn en hoe ze werken, lees dus verder om daar achter te komen!

 

Wat zijn haar extensions?

De naam verraad het eigenlijk al, haar extensions werken letterlijk als een soort verlengstukje. Het is gewoon een extra laag haar boven op het haar wat je al hebt. Dit is natuurlijk ideaal voor degene die last hebben van kale plekken of van dun haar. Door het extra laagje lijkt alles net even wat voller, zo zal niemand zien dat je last hebt van dun haar. De extension zit verborgen onder het haar, niemand dus die daar achter komt.

 

Zijn er veel soorten?

Ja er zijn echt super veel soorten, te veel om op te noemen. Dit is echter niet zo heel apart natuurlijk, heel veel mensen hebben ander haar en er is niet een bepaalde kleur die voor iedereen geschikt is. Zo kun je dus door de grote verscheidenheid kiezen voor de kleur die het beste bij je past. Je hebt de meeste soorten bij de kapper liggen en bij de speciale extension winkels. Het fijne van zo’n winkel is dat je even kunt kijken of de kleur wel echt bij je past. Daarnaast kunnen ze je handige tips mee geven voordat je ze de eerste keer in doet. Als je dit allemaal geregeld hebt dan zul je zien dat de extensions echt jouw kapsel kunnen maken.

 

Hoe moet ik ze gebruiken?

Het is niet zo heel erg moeilijk om extensions in te doen, het is dus ook gewoon mogelijk om ze zelf in te doen. Kijk maar eens op internet, daar zijn veel hulpgidsen te vinden die je laten zien hoe je ze precies in moet doen en waar je allemaal op moet letten. Ook is het fijn dat als je het eenmaal zelf kan je niet naar de kapper hoeft te gaan. Mocht je nu toch naar de kapper willen dan kan dit natuurlijk, deze kan je altijd helpen met het inbrengen van de extensions. Kijk dan wel goed hoe hij het doet, dan kun je het vervolgens zelf.

 

 

https://www.oxyextensions.nl/