2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

CoolSculpting

De term CoolSculpting is de laatste jaren steeds bekender geworden in Nederland. Dit komt onder andere door plastisch chirurg Farid Kazem die zich sinds 2009 ontwikkeld heeft tot de meest ervaren CoolSculpting behandelaar van Nederland. Zo heeft hij de meeste behandelingen in Nederland uitgevoerd en is Farid Kazem als klinisch onderzoeker ook nauw betrokken met de ontwikkeling van de nieuwste CoolSculpting technieken.

CoolSculpting is een techniek waarbij vet verwijderd wordt, zonder dat er een operatie hoeft plaatst te vinden. Het vet wordt verwijderd door middel van gecontroleerde koeling, zoals de naam ook suggereert. De behandeling zorgt ervoor dat u  hardnekkige vetrolletjes kunt laten verdwijnen, die u maar niet lijkt te verliezen ondanks een dieet of veel sporten. Maar ook wanneer u niet veel sport of een dieet volgt, kan CoolSculpting de vetcellen laten verdwijnen. De behandeling kan niet alleen buikvet verwijderen door bevriezing, maar ook op de rug, heupen, armen, taille, onderkin en benen is het mogelijk om het lichaamsvet af te breken door het weefsel sterk te verkoelen. Zo wordt het vet op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Het fijne aan een behandeling door middel van CoolSculpting is het feit dat er geen operatie aan te pas komt en u niet onder het mes hoeft. Bovendien is bewezen dat het erg goed werkt en wordt de CoolSculpting behandeling steeds populairder. Wanneer je overweegt om vet te laten verwijderen, is het een goede keuze om te kiezen voor Farid Kazem. Naast dat hij de meest ervaren plastische chirurg op het gebied van CoolSculpting in Nederland is, geeft hij wereldwijd lezingen op congressen over CoolSculpting omdat hij een van de allereerste artsen was die begon met het werken met CoolSculpting. CoolSculpting wordt vaak behandeld in de media en zo wordt Farid Kazem ook vaak gevraagd om over de techniek te vertellen. Zo heeft hij in vele bladen gestaan, zoals de Harpers Bazaar, Duitse Grazia, Woman’s Health en De Telegraaf.

http://kazem.nl