2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Betoverende bruidskapsels van vintage tot moderne stijlen

De grote dag nadert en alles moet perfect zijn. Het bruidskapsel speelt een belangrijke rol in de algehele uitstraling van de bruid. Er gaat veel tijd en aandacht uit naar het kiezen van het juiste kapsel. Het moet niet alleen matchen met de jurk, maar ook de persoonlijkheid van de bruid weerspiegelen. Voor een bruidskapsel Arnhem kun je op zoek naar verschillende specialisten om inspiratie op te doen en de perfecte look te vinden. Door de jaren heen zijn er veel trends geweest, van vintage tot modern. Deze trends geven een goed beeld van de evolutie van bruidskapsels.

Vintage bruidskapsel voor een klassieke look

Vintage bruidskapsels hebben een tijdloze uitstraling die veel bruiden aanspreekt. Een populair vintage kapsel uit de jaren 20 is de vinger wave. Deze golvende look geeft een glamoureuze en elegante uitstraling. Daarnaast waren opgestoken kapsels met veel volume, zoals de beehive uit de jaren 60, ook erg in trek. Deze kapsels werden vaak versierd met parels, diademen of andere elegante haaraccessoires. Bruiden die voor een vintage thema bruiloft kiezen, geven vaak de voorkeur aan deze retro kapsels, omdat ze een vleugje nostalgie toevoegen aan hun look.

Kies voor een moderne en frisse uitstraling

Tegenwoordig kiezen veel bruiden voor een modern kapsel dat zowel stijlvol als comfortabel is. Losse, romantische updo’s zijn enorm populair. Deze kapsels zijn vaak nonchalant opgestoken met losse lokken die het gezicht omlijsten. Bohemian golven, geïnspireerd op strand looks, zijn ook een favoriet onder moderne bruiden. Deze golvende stijl is vaak versierd met bloemen of andere natuurlijke haaraccessoires. Een andere trend die we zien, is het gebruik van vlechten in bruidskapsels. Van eenvoudige Franse vlechten tot complexe waterval kapsels, vlechten voegen een speels en modern element toe aan het kapsel van de bruid. Wat je stijl ook is, er is altijd een kapsel dat perfect past bij jou en je grote dag.