2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

3 Grote trends in de motorfiets branche.

Bij de BMW motorrad dealer kun je altijd terecht voor de allernieuwste modellen motorfietsen van BMW. Maar wat kunnen we de komende jaren verwachten in deze branche? Wat zijn de trends en wat zullen we veel gaan zien? We sommen hier 3 belangrijke trends en ontwikkelingen voor je op: 

  1. Elektrische motorfietsen

De komende jaren zullen we veel meer elektrische voertuigen gaan zien, waaronder ook motorfietsen. Het zal niet zo zijn dat we over 10 jaar allemaal een elektrisch voertuig rijden, maar tegen die tijd zal een groot gedeelte van de nieuwe motorfietsen die verkocht worden elektrisch zijn. Hoe deze trend zich ontwikkelt is ook afhankelijk van de ontwikkelingen op het gebied van batterijduur en infrastructuur voor elektrische voertuigen. Wanneer deze laatste achterblijven qua ontwikkeling, zal het minder aantrekkelijk zijn een elektrische motorfiets aan te schaffen.

  1. Lichtere. kleinere en betere motorfietsen

Grote zware motorfietsen hebben lang de markt gedomineerd. Een lichtere motorfiets was meer iets voor de beginners, niet zo zeer voor de gevorderde motorrijders. Maar met de komst van de sportmodellen van Japanse merken groeide ook de populariteit van de lichtere motorfietsen. Het comfort van motorrijden wordt dankzij de nieuwste designs en technologieën op het gebied van veiligheid steeds groter. Veiligheid van de rijder staat bovenaan de prioriteitenlijst bij de meeste fabrikanten van motorfietsen. Zo zijn er waarschuwingssystemen voor het herkennen van naderend en omringend gevaar. Dat was enkele jaren geleden nog niet denkbaar. 

  1. Lekker Retro

In deze moderne tijden komen veel retro trends weer terug. Dat is ook te zien in de motorfiets industrie. Alhoewel retro motoren altijd al geweldig waren, zijn ze dankzij de toevoeging van de nieuwste technologieën veel veiliger en comfortabeler. De BMW r nine t is hier een goed voorbeeld van. De uitstraling van motorfietsen van toen met het comfort en de veiligheid van nu, wat wil je nog meer.

https://biqer.nl/

Gerelateerde artikelen

De premie voor de autoverzekering kan vaak veel goedkoper

Voor iedereen de juiste dakdragers

AOV afsluiten bij aov-zzp.nl

Met auto verhuur de mulder een voetbalwedstrijd bezoeken in Duitsland

Scooter accu kopen goedkoop online

Een nieuwe ATV kopen