2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn gripzakjes en wat zijn hun voordelen?

Wat zijn gripzakjes? Gripzakken, ook wel ritszakken genoemd, zijn typisch kleine zakken die worden gebruikt om kleine voorwerpen zoals mobiele telefoons, sleutels, knopen en andere kleine materialen gemakkelijk te verpakken. Ze zijn meestal gemaakt van waterdichte stof met ritssluiting. Er zijn veel soorten van deze items en ze hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk het gemakkelijker maken om kleine objecten eenvoudig te verpakken. De maten variëren van hele kleine losse items zoals een sleutel tot grotere items zoals tassen of winkelmandjes. Ongeacht waar u ze voor gebruikt, u zult merken dat gripzakjes verkrijgbaar zijn in verschillende vormen, maten, kleuren en texturen.

Gripzakjes zijn handig

Er zijn veel redenen waarom mensen zakken met ritssluiting of hersluitbare plastic zakken gebruiken, vooral voor kleine tot middelgrote artikelen. Enkele van de meest voorkomende toepassingen zijn het opbergen van kleinere items wanneer ze niet in gebruik zijn, maar wel binnen handbereik. Dit maakt het gemakkelijker om een item te pakken, de ritssluiting te openen en het product te pakken als dat nodig is. 

Bedrijven

Veel bedrijven gebruiken deze gripzakken als promotie- of relatiegeschenk. Ze kunnen worden bedrukt met bedrijfslogo’s of kleuren, en zelfs hun slogan kan worden opgenomen. Ze kunnen ook worden gebruikt als containers voor kleine materialen die kunnen worden uitgedeeld aan een groot publiek, waaronder souvenirs of promotieproducten. In dit geval moeten de materialen allemaal hersluitbaar zijn, tenzij uw bedrijf specifiek vereist dat de zakken zijn voorzien van plastic verpakkingszakken met ritssluiting.

Stevig materiaal

Het grote voordeel van dit soort gripzakjes is dat het materiaal sterk genoeg is om beschadigingen te voorkomen. Sommige PVC-plastic zakken zijn vergeleken met karton, dat niet zo zwaar is. Er is zelfs gezegd dat dit materiaal zo stevig kan zijn als hardhout. Het materiaal zal niet vervormen door hoge temperaturen, zal niet barsten en zal niet breken. 

Blok Packaging

Een partij die gripzakjes verkoopt is Blok Packaging. Zij hebben een breed assortiment waar u uit kunt kiezen. Bovendien wanneer u op werkdagen een bestelling maakt voor 17.00 uur, stuurt Blok Packaging de gripzakjes dezelfde dag nog op! Kijk dus snel op de website voor meer informatie!

 

https://blokpackaging.com/