2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Relatietherapie Eindhoven door Vilola Veda

Heeft u op het moment problemen met uw partner? Dit zijn typische relatieproblemen, die vaker voorkomen. Bij het oplossen van een relatieprobleem, komt een relatietherapeut goed van pas.

Een van die therapieën is Vilola Veda, een therapeut gevestigd in Eindhoven. Wilt u een relatie ingaan zonder problemen of moeilijkheden? Dan bent u bij relatietherapie Eindhoven aan het juiste adres. Vilola Veda is er voor uw relatieprobleem!

Relatietherapie tips door Vilola Veda

Als therapeut vind ik de belangrijkste stappen:

Bewust worden, eigen verantwoordelijkheid nemen en zelfredzaamheid bewerkstelligen.
Zoveel mogelijk authentiek zijn, je passie volgen en in je kracht staan.

Ik heb altijd gedacht dat “in mijn kracht staan” inhield dat ik hard moest zijn en moest vechten voor dingen. Maar door veel levenservaringen en mijn HBO life-coach- en spiritueel therapeut opleiding, kwam ik erachter dat dit niet waar is.
Door ervaren, voelen, bewust te worden en dicht bij mezelf te blijven, kwam ik vanuit zachtheid in contact met mijn oerkracht.

Als therapeut begeleid ik je om uit het doolhof van je overlevingsmechanismes te komen, de oorzaak te zien, zodat je uitkomt bij de essentie van wie je echt bent.
Ik geef individuele sessies waarin ik werk met systemische opstellingen, voice-dialogue, EMDR, NLP en via het lichaam door massagetherapie.
Ook geef ik groepsworkshops, zoals “In de Dans Bewust worden” en “De Liefdesstroom”.

Bron: Vilola-Veda.nl

http://www.vilola-veda.nl/