2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Refurbished iPhone: ga voor kwaliteit en duurzaamheid

Refurbished iPhones zijn zeer in trek. Goede kwaliteit en duurzaamheid worden steeds belangrijker gevonden. In dit blog lees je hoe je met een Refurbished iPhone beide voordelen kan beleven.

Duurzaam kwaliteitstoestel                         

Refurbished, ook wel gereviseerd, staat voor volledig controleren en corrigeren waar nodig. Een gebruikte telefoon wordt door experts omgetoverd tot een nieuwe telefoon in zowel uiterlijke als technische aspecten. De refurbished iPhones worden gecheckt, geüpdatet, schoongemaakt en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Bij Refurbished.nl koop je gemakkelijk een refurbished iPhone en geef je zo een toestel een tweede kans.

Bespaar geld

Met een Refurbished iPhone bespaar je al snel 200 tot 300 euro, maar lever je zeker niet in op kwaliteit. Zo worden alle iPhones gecontroleerd op 86 punten en voldoen ze daarmee aan de kwaliteitseisen van een nieuw toestel. Ideaal wanneer je dus graag een kwalitatief goede telefoon wilt zonder hier de hoofdprijs voor te willen betalen.

Een A- of B-grade

De refurbished toestellen zijn naast de verschillende modellen ook te verkrijgen in gradaties. Vind jij het belangrijk dat de iPhone er als nieuw uitziet? Ga dan voor een A-grade. Als je enkele lichte gebruikssporen niet erg vindt in ruil voor een paar tientjes, kies je voor een B-grade.

Verschil met tweedehands toestel

Bij de aanschaf van een Refurbished iPhone kan je er altijd vanuit gaan dat je een bewuste aankoop doet. Een tweedehands toestel daarentegen wordt niet gecontroleerd voor verkoop en kan dus fouten of niet-werkende onderdelen bevatten. Niks is vervelender dan na een aankoop erachter komen dat je toestel niet goed werkt. Met een Refurbished iPhone ontloop je dit probleem, omdat je altijd weet wat je in huis haalt. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed werken, kun je rekenen op garantie.

Waarom is het zo in trek?

De BKR-registratie die vanaf 1 mei 2017 van toepassing is, heeft er mede voor gezorgd dat de refurbished iPhone zo in trek is. Vanaf mei zijn alle telecomorganisaties verplicht jouw lening door te geven aan het Bureau Krediet Registratie wanneer je een mobiel in combinatie met een abonnement afsluit. Veel consumenten willen zo’n registratie ontlopen en kiezen daarom voor de aanschaf van een los toestel. Met een refurbished iPhone haal je een Apple telefoon voor een betaalbare prijs en ontloop je een BKR-registratie.

https://www.refurbished.nl/iphone