2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Loodgieter Zoetermeer (Saricar installaties).

Heeft u een lekkage probleem in uw toilet, badkamer of elders is huis. Dan is het inhuren van een loodgieter noodzakkelijk om het probleem te verhelpen. Bent u woonachtig in of rondom Zoetermeer. Dan raden wij u om een loodgieter in Zoetermeer te nemen van Saricar installaties.

Saricar Installaties, loodgieter en dakonderhoud is een bedrijf wat al heel lang bestaan,en daar zijn we blijf en trots op! Wij zijn al 30 jaar een specialist, sinds 01-07-1985, onze specialisten beheersen de vaardigheden van hun eigen vak en bieden samen een totaal aanbod voor woningbezitters.

Kwalitatieve sanitaire installaties dragen bij aan het wooncomfort in uw huis. Voor alle klussen die met sanitair te maken hebben staan wij voor u klaar. Of het nu een renovatie of nieuwbouw betreft, wij hanteren een onafhankelijk advies.

Naast het loodgieterswerk, levert Saricar Installaties ook dakwerken aan particulieren en bedrijfseigenaren. Meer informatie over een vrijblijvende offerte, vraag naar de voorwaardes.

Voor meer informatie over het nemen van een specialist in de buurt van Zoetermeer, adviseren wij u contact op te nemen, met de volgende gegevens.

Adresgegevens

Saricar
Lekstraat 85
2515 XB Den Haag
Tel: 070 – 221 03 86