2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Fysiotherapie Hilversum

Iedereen heeft behoefte aan een goede Fysiotherapie. Een fysio is iemand die een persoon helpt aan lichamelijke aandoeningen. Heb je bijvoorbeeld veel zwelling of pijn aan een gewricht? Dan kan een fysiotherapeut je daarbij goed van helpen. 

Een fysio is gespecialiseerd in the menselijke lichaam en de werking hiervan.

De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen of patiënten met problemen in het gehele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem. Het gaat daarbij niet alleen om vrouwen, maar ook om mannen en kinderen. De bekkenbodem is een spierlaag onder in het bekken, die de buikorganen draagt

Daarom is het bezoeken van een Fysio hilversum een goed idee om snel van je problemen af te komen.

Wat doet een sportfysiotherapeut?

Waar de algemeen fysiotherapeut zijn patiënten behandelt om weer de algemeen dagelijkse handelingen te kunnen verrichten, gaat de sportfysiotherapeut vaak nog een stap verder. Hij krijgt doorgaans te maken met klanten die niet alleen weer aan het werk willen, maar ook graag de tennisbaan op en neer willen rennen.

Of met fanatieke sporters die hun sport weer op hoog niveau willen beoefenen. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Bij AktieFysio is Willem van Rooij de sportfysiotherapeut. Zie onder Over ons/Team. 

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je je e-sigaret?

Motortheoriecursus in Rotterdam

Je auto theorie oefenen doe je niet zomaar

Zo heb je zo lang mogelijk plezier van je airco

Hoe werkt bitcoin mining?

Een edelsteen cadeau geven