2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Deze producten zijn geweldig voor je huid

Producten vinden die fijn aanvoelen op je huid kan soms een ware zoektocht zijn. Dit komt omdat niet alle ingrediënten geschikt zijn voor jouw huidtype. Als je een droge huid hebt dan heb je andere producten nodig dan als je een vette huid hebt. En vette huid is namelijk al vaker gehydrateerd, maar kan ook veel talg produceren, waardoor er acne kan ontstaan. Sommige ingrediënten kunnen dit dan ook weer aanwakkeren, omdat het bijvoorbeeld de poriën verstopt.

Deze tips zijn geweldig

Met je huid moet je zeer voorzichtig mee zijn. Het is dus van groot belang dat jij je huid optimaal verzorgt. Op deze manier blijf jij er stralend uit zien. Dit heeft dan ook weer een positief effect op je humeur! Want je voelt je altijd geweldig. De producten van BABOR zijn geweldig voor je lichaam, daarom hebben wij ze even op een rijtje gezet. 

 

  • Parfums en deodorant. Om de lichaamsverzorging helemaal compleet te maken, heeft Quality Wellnessresorts ook nog heerlijk ruikende parfums en deodoranten. 

  • Douche en haarproducten. Quality Wellnessresorts verkoopt allerlei shampoos, conditioners, foams en scrubs. Dit laat uw haar weer glimmen als nooit van tevoren.

  • Bodylotion, voor na de douchebeurt. Dit is erg hydraterend en zorgt voor een zachte huid.

  • Bodyproducten. Dit bestaat uit bodycrèmes, scrubs en massage en badolie. Dit zijn essentiële producten om te beginnen met een goede huidverzorging.

  • Handverzorging. Ook uw handen zijn belangrijk! Door een heerlijke handzeep of handcrème te gebruiken, krijgen uw handen ook weer een boost!

  • UV-bescherming. Ook heeft Quality Wellnessresorts bescherming tegen de zon in de vorm van lipbalsems en lichaam lotions, in het assortiment

 

Quality Wellnessresorts

Met de huid denk je al snel aan je lichaam en niet aan je gezicht. Maar de huid op je gezicht is nog kwetsbaarder dan je lichaam. Het gezicht komt vaak in aanraking met luchtvervuiling en bacteriën, hierdoor is het zeer belangrijk om je huid zo goed mogelijk te verzorgen! Reinig daarom uw gezicht twee keer per dag en ga voor een optimale reiniging nog een keer met een toner over het gezicht. Wil je meer weten over de producten van BABOR? Zoals een toner? Neem dan eens een kijkje op de website van Quality Wellnessresorts. Deze partij heeft een ruim assortiment aan BABOR-producten!

 

https://shop.qualitywellnessresorts.nl/

Gerelateerde artikelen

Boodschappen Doen – Combineer Online en Offline

Een Administratiekantoor in Utrecht

Waar woon je?

Een persoonlijk cadeau

Wat is EMDR-terapie?

Opslag container voor de deur